Obavijesti

Sport

Komentari 10

Aco: Nisam očekivao da ćemo na startu imati ovih problema

Aco: Nisam očekivao da ćemo na startu imati ovih problema
1

Najbolji pokazatelj što je otvaranje EuroBasketa je Dario Šarić. Napadački i obrambeno bio je jako loš. Moramo prije prelomiti utakmicu inače neće biti dobro. Ovdje će svaka utakmica biti na nož, rekao je izbornik

VIDEO

Ovo je otvaranje prvenstva Europe. Jučer ste vidjeli koliko je tenzija u prvim utakmicama. Nisam očekivao da ćemo imati problema u skokovima i u branjenju 'petica'. Mislio sam da neću morati, ali morao sam staviti dvije 'četvorke'. Kad su Bender i Šarić iskontrolirali taj pick, ušli smo u mirnije vode, kaže Aco Petrović.

 

Pobjedom smo otvorili EuroBasket, pala je čvrsta Mađarska (67-58), ali daleko teže nego što smo očekivali. Mađarska je u posljednjih 10 minuta ušla s minimalnim vodstvom, ali sjajni Bojan Bogdanović (23 koša) ubacio je u višu brzinu i Hrvatska nije doživjela sudbinu Francuske i Litve koji su izgubili prvoga dana Europskog prvenstva.

- Naprije, hvala navijačima koji su potegnuli do Cluja. Što se tiče igre, nije to bilo dobro prvih pola sata, a za to smo sami krivi. Razigrali smo Mađare. No u zadnjih 10 minuta, kad je sve došlo na svoje, bila je to igra mačke i miša - rekao je Bojan Bogdanović.

 

Jedini je bio na razini koja se očekuje od njega. 

- Najbolji pokazatelj što je otvaranje EuroBasketa je Dario Šarić. Napadački i obrambeno bio je jako loš. Moramo prije prelomiti utakmicu inače neće biti dobro. Ovdje će svaka utakmica biti na nož. Ovo nam je sad bio dobar uvod za sutra gdje nas čeka sigurno 10.000 ljudi. Mislim da ćemo iz dana u dan imati sve više navijača na tribinama - dodao je Aco Petrović.

'Igrali smo u grču'

- Prva utakmica je uvijek zeznuta, trebamo analizirati gdje smo griješili i mislim da ćemo na sljedećoj utakmici biti bolji - rekao je Dario Šarić. 

Prije svega, Dario je vjerojatno mislio na sebe.

Nije bio pravi. Zabio je 15 koševa, ali uz šut 6/12. Nije briljirao ni u obrani. No imat će šansu popraviti se za utakmicu protiv Rumunja sutra (subota u 19.30). 

- Bilo je teško, igrali smo u grču, neću reći da je nervoza bila u pitanju. Malo smo izgubili vjeru u našu obranu, a kad je tako, teško je igrati. Stisli smo u zadnjoj četvrtini i dobili utakmicu. Takve su utakmice otvaranja, Litva i Francuska su izgubile... Sad se možemo pripremiti za Rumunje, dobro je što igramo navečer - rekao je Marko Popović.

Njegov imenjak, Marko Tomas, zabio je osam koševa.

- Ovakva natjecanja donose ovakve nervozne utakmice na startu. Rumunjska je slabija od Mađarske, ali domaćin je i čeka nas dobra atmosfera - rekao je Tomas.

POGLEDAJTE VIDEO

Bravo Hrvatska! Bogdanović s 23 koša odveo Hrvatsku do slavlja... Više na: http://bit.ly/2vPO8Ew

Posted by 24sata on 1. rujna 2017

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom