Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ademi dobio jak udarac u leđa i zato nije osjećao lijevu nogu...

Ademi dobio jak udarac u leđa i zato nije osjećao lijevu nogu...
1

Kapetan je u samoj završnici utakmice ostao ležati na travnjaku. Igrači Dinama vikali su prema klupi "Brzo, brzo", liječnička služba na čelu s doktorom Ivicom Smodekom opet je odradila sjajan posao

VIDEO

Nije bilo rezultatske drame protiv Flore, ali je zato bilo drame u drugom obliku. Mario Gavranović iz je igre izašao zbog blažeg potresa mozga. Dinamov napadač se nakon jednog duela i udarca uopće nije sjećao da je zabio gol, nije se sjećao prvog poluvremena, zbog toga je napustio igru. U petak će Gavro biti pošteđen treninga, ali situacija s njim je puno bolja. Nasreću, nije dobio teži potres mozga koji bi ga s terena sigurno udaljio neko vrijeme.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Problema je imao i Arijan Ademi. I to kakvih! Kapetan Dinama ostao je ležati u 16 metara nakon jednog skoka, duela. Dobio je jak udarac u leđa. Srušio se na pod, a igrači su povikali prema klupi Dinama: "Brzo, brzo"! Kad je šef Dinamove liječničke službe Ivica Smodek došao do kapetana, ovaj mu je rekao kako ne osjeća nogu. U pitanju je bila lijeva noga.

Radi se o udarcu u leđa i kad vam igrač takvo nešto kaže, kroz glavu vam sigurno prođe najgora misao. Da se slučajno ne radi o puknuću kralješka. Turski sudac Ali Palabiyik odsudio je jako slabo. Estonci su tukli dinamovce od prve minute, a na kraju su utakmicu završili bez žutog kartona. Realno, trebali su dobiti barem četiri-pet kartona, ali Turčin se pravio Englezom.

Europa League - Play-off - Dinamo Zagreb v Flora

Nije se istaknuo niti u završnici utakmice. On je tražio od liječničke službe Dinama da čim prije Ademija izvedu izvan granice travnjaka, a kapetan Dinama nije osjećao nogu. U takvim trenucima i najmanja pogreška i najmanje micanje čovjeka može napraviti invalidom, a Turčin nema smisla za suđenje, a očito ni za velike probleme ozlijeđenih igrača. Njemu je vjerojatno bilo bitno da utakmica čim prije završi.

Nasreću, Ademi je nakon nekog vremena počeo osjećati nogu, izašao je izvan igre, a onda se do kraja kratko i vratio. Sve je dobro prošlo.

Podsjetimo, Dinamov liječnik Ivica Smodek je prije dvije godine u play offu Lige prvaka u Maksimiru spasio život Miralemu Sulejmaniju iz Young Boysa. On je tada nakon udarca u glavu ostao bez svijesti, bilo je dramatično, ali je Smodek odmah utrčao i spasio ga. Sad je liječnička služba "modrih" sjajno reagirala u ovoj dramatičnoj situaciji s kapetanom Ademijem.

Danac Rasmus Lauritsen je na liječničkom pregledu. Ako sve prođe u redu, u petak ili subotu će i službeno biti novo obrambeno pojačanje hrvatskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba