Obavijesti

Sport

Komentari 30

Akcija 24sata i HNS-a: Dječak kojem su oteli dres dobit će novi i upoznat će idola Gvardiola...

Akcija 24sata i HNS-a: Dječak kojem su oteli dres dobit će novi i upoznat će idola Gvardiola...

Predsjednik Marijan Kustić pročitao je tekst u kojem je dječak ronio suze zbog izgubljenog dresa te obećao djetetu novi dres s potpisima igrača, uz upoznavanje s Joškom Gvardiolom, djetetovim idolom

VIDEO

U ponedjeljak je hrvatska nogometna reprezentacija predstavila novu garnituru dresova koje će 'vatreni' nositi pripremnom turniru u Kairo i Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Joško GvardiolIvan Perišić, Marcelo Brozović i drugi reprezentativci razveselili su navijače u City Centru One East u Zagrebu gdje je priređen pravi show za navijače. 

No nisu svi otišli sretni. Jedan je dječak imao novi dres reprezentacije s natpisom Joška Gvardiola, koji mu je tijekom događaja taj dres i potpisao.

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije

Oduševljeni dječak kasnije je pokušao dobiti potpis još jednog 'vatrenog' na dresu, bacio je svoj dres prema ograđenom prostoru gdje su bili igrači, ali nakon što je potpisan dres, isti je slučajno završio na pogrešnoj strani publike umjesto u dječakovim rukama.

Tako je dres s potpisom Joška Gvardiola završio u pogrešnim rukama, a u Facebook grupi 'Dubrava - Moj kvart' mole da osoba koja je dobila dres isti vrati prvotnom vlasniku. 

- Ne možete zamisliti koliko jedno dijete, koje je tek napunilo deset godina, suza može proliti - piše u objavi u grupi. 

Dječak je, prema objavi u grupi, bio shrvan nakon što je izgubio dres s potpisom omiljenog mu nogometaša. Lijevao je suze, a u grupi se nadaju kako će dobiti potrebne informacije kako bi dres bio vraćen djetetu.

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu uoči odlaska u Kairo

Srećom, čim je pročitao tekst, predsjednik saveza Marijan Kustić, odlučio je djetetu darovati novi dres s potpisima hrvatskih reprezentativaca te upoznavanje s Joškom Gvardiolom na sljedećem okupljanju. Tako su 24sata odmah kontaktirale roditelje nesretnog dječaka i organizirat će posjet dječaka savezu kako bi dobio novi dres te na sljedećem okupljanju se upoznao s idolom Joškom Gvardiolom, najskupljim braničem svijeta i dječakovim idolom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna