Obavijesti

Sport

Komentari 59

Kauboji s novim izbornikom će prvo morati dobiti Crnu Goru

Kauboji s novim izbornikom će prvo morati dobiti Crnu Goru
1

Prvi kvalifikacijski susret na rasporedu je od 8. do 10. lipnja u Hrvatskoj, dok je uzvratni susret na rasporedu od 12. do 14. lipnja 2018 u Crnoj Gori

VIDEO

Održan je ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2019. držati u Danskoj i Njemačkoj od 20. do 27. siječnja. Na svjetskoj smotri natjecat će se 24 reprezentacije, a iz Europe stiže njih deset uz Francusku (branitelji naslova), Dansku i Njemačku (domaćini) te osvajač naslova europskog prvaka (Španjolska/Švedska).

Potencijalni protivnici Hrvatskoj bili su Austrija, Mađarska, Litva, Crna Gora, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Bosna i Hercegovina/Švicarska.

Ples kuglica na ždrijebu u Areni Zagreb Hrvatsku je spojio sa Crnom Gorom. Kauboji će na Crnogorce s novim izbornikom pošto se Lino Červar oprostio od reprezentacije nakon osvojenog petog mjesta na EP-u.

- Moglo je bolje, ali moglo je i gore. Crna Gora je reprezentacija za svaki respect što smo dobro vidjeli i u pripremnoj utakmici za ovo Europsko prvenstvo. U toj utakmici su pokazali zavidnu kvalitetu unatoč tome što im nije bilo nekoliko važnih igrača. Ne smijemo misliti da će biti lagano pogotovo uz činjenicu da se uzvratna utakmica igra u Crnoj Gori. Moramo se dobro pripremiti i biti koncentriranu jer kvalifikacijske utakmice znaju biti nezgodne’rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac nakon održanog ždrijeba.

Kod Crnogoraca posebno valja istaknuti Vuku Borozana. Čovjek je igrao u Karlovcu s Cindrićem nakon čega je otišao u Vardar i postao najbolji lijevi vanjski svijeta. Na Euru u Hrvatskoj nije igrao zbog ozljede, a samim time njegova reprezentacije je puno izgubila na kvaliteti. No, za kvalifikacije bi trebao biti spreman.

Prvi kvalifikacijski susret na rasporedu je od 8. do 10. lipnja u Hrvatskoj, dok je uzvratni susret na rasporedu od 12. do 14. lipnja 2018 u Crnoj Gori.

Ostali parovi su:

Srbija – Portugal

Litva – Island

Češka – Rusija

Slovenija – Mađarska

Bjelorusija – Austrija

Makedonija – Rumunjska

Nizozemska – Španjolska/Švedska *poraženi u finalu Europskog prvenstva

Norveška – Bosna i Hercegovina/Švicarska *spor nakon pretkvalifikacijskog susreta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka