Obavijesti

Sport

Komentari 16

Leonard Zuta pred odlaskom iz Rijeke, Bišćan ide po Lecjaksa?

Leonard Zuta pred odlaskom iz Rijeke, Bišćan ide po Lecjaksa?
3

Izvori bliski klubu 'off the record' emitiraju informaciju: ode li Zuta, Rijeka će iz Lokomotive dovesti Jana Lecjaksa, a ako ponuda koja se ne odbija stigne za Hebera, Bijeli će iz Istre 1961 dovesti Ramona Miereza

VIDEO

Oko Rijeke se u svakom prijelaznom roku, zimskom ili ljetnom - svejedno, diže halabuka i to najglasnija ne od kritičara nego kritizera. Ili se previše prodaje, ili se previše troši, ili se promašilo jer su dovedene prinove, a ne pojačanja... I tako u krug.

To što se iz godine u godinu dokazuje da Rijeka živi od prodaje, a svejedno je stalno najmanje druga, to je nebitno. Ako činjenice ne odgovaraju dojmu, to gore po činjenice.

Damir Mišković prije tri dana je na riječkoj televiziji KanalRi izjavio kako bez problema vraća kredit za izgradnju stadiona i kampa (ostalo je još 17-ak milijuna eura za otplatiti) i u prvi plan izletilo je - dugovanje. Znači: frka s lovom. A ako je frka s lovom, prodavat će se naveliko.

Istina je ipak 'malo' drugačija.

Na meti Čeh i Argentinac

To da je prodaja igrača moguća, jasno je od prvog dana Miškovićeve ere. Da su najizgledniji kandidati za odlazak (u siječnju ili na ljeto) Heber i Zuta, također je poznato.

Ono što se ne spominje, a također se posljednjih tjedana gotovo svakodnevno čuje jest da će Gorgon najvjerojatnije dugoročno ostati na Rujevici, da Čolakova posudba vrijedi do ljeta tj. do kraja sezone.

Zaboravlja se i da za većinu igrača s čijim se odlascima tehnicira u svlačionici već postoje odlične alternative (Acosty umjesto Hebera, Velkovski umjesto Župarića, Mamić umjesto Zute).

A izvori bliski klubu off the record daju i slijedeću informaciju: ode li Zuta, Rijeka će iz Lokomotive dovesti Jana Lecjaksa (28 god), a ako ponuda koja se ne odbija stigne za Hebera, Bijeli će iz Istre 1961 dovesti Ramona Miereza (21 god).

Heber i Zuta, prema procjeni Transfermarkta, zajedno vrijede 4.7 milijuna eura (dovedeni su za 470 tisuća), a Argentinac Mierez i Čeh Lecjaks manje od milijun.

Hebera ugovor s Rijekom veže do lipnja 2020. godine, a Zuta će biti slobodan sredinom lipnja. Lecjaks i Mierez su u Lokomotivi/Istri na posudbama iz Dinama tj. argentinskog Tigrea.

Juričić, Mišković i Mance znaju što rade

Kako se god Rijekin zimski mercato raspleo, ljudi iz Uprave zaslužuju povjerenje javnosti. Na kraju krajeva, i aktualnu se momčad prije dva mjeseca osudilo kao limitiranu, a onda je promjena trenera napravila malo čudo.

Promjena igrača sigurno donosi kratki hod unatrag zbog novog uigravanja i prilagodbe prinova/pojačanja na riječku stvarnost, ali iskustvo nam svima govori: Juričić, Mišković i Mance jako dobro znaju što rade!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja