Obavijesti

Sport

Komentari 1

Akrapović: Momci su sjajni, pa moram ih 'kočiti' na treningu...

Akrapović: Momci su sjajni, pa moram ih 'kočiti' na treningu...
1

Svi su momci odlični, jučer sam ih na treningu morao 'kočiti' koliko su se borili za mjesto u postavi, rekao je trener Splita Bruno Akrapović uoči utakmice protiv Cibalije u Vinkovcima

VIDEO

Uoči gostovanja u Vinkovcima i derbija začelja trener Splita Bruno Akrapović svjestan je važnosti utakmice. 

- S puno optimizma očekujemo utakmicu koja nam može osigurati opstanak, želimo zadržati distancu, ako je moguće i povećati je – kazao je dobro raspoloženi Bruno Akrapović, koga nije poremetilo ni 'financijsko' pitanje, o Boži Mikuliću, čiji su odlazak braća Žužul promptnom isplatom spriječili u zadnji trenutak.   

- Božin status je najbolji, on je isplaćen. Sad očekujemo da procvjeta – kazao je uz osmjeh trener Splita i dodao: 

- Svi su momci odlični, jučer sam ih na treningu morao 'kočiti' koliko su se borili za mjesto u postavi.

Najveći hendikep bit će izostanak Pešića, koga je disciplinski sudac 'oderao'. Kaznio ga je s četiri utakmice zbog vrijeđanja suca, iako se odmah ispričao, a to mu je ujedno i prvi crveni karton u karijeri.  

- Pešić ima kvalitetu na kojoj smo gradili našu igru, sada to mora popuniti netko drugi. Možda ne na isti način, ali na sličan. Kazna je po meni pretjerana, drastična, dosta nas je oštetila i nadam se da će ga pomilovati i smanjiti mu kaznu. Ne opravdavam njegove riječi koje je uputio sucu, ali kad sagledamo situaciju, da nije problematičan igrač, da nikad nije dobivao kartone, da se dva puta ispričao sucu. U Njemačkoj to sve uzimaju u obzir.

Akrapović kaže da su se posebno pripremali za Mišića, Bašu, Glavicu i Vitaići, od kojih prijeti najveća opasnost. Jedan od ključnih igrača u njihovom neutraliziranju bit će Marko Pavlovski, koji kaže da u svlačionici vlada dobra atmosfera i da nema psihološkog pritiska. 

- Atmosfera je stvarno sjajna, svi s nestrpljenjem čekamo utakmicu, najvažniju do sada u prvenstvu. Svi radimo 100%, posvećeni smo samo tvarima na terenu, očekujem ne tako lijepu utakmicu za oko, koliko borbenu, jer za obje momčadi ona znači jako puno. Znamo koliki je ulog, i jedva čekamo da počne – kaže Pavlovski, koga ne brine neefikasnost njegove momčadi. 

- Mi dosta dobro igramo, stvaramo dosta šansi, nemamo pritisak manjka golova, jer ćemo kad-tad početi zabijati. 

Bod bi u ovakvom odnos snaga bio također dobar. 

- Mi bi bili zadovoljni bodom, ali pripremamo se i za više. U psihološkoj smo prednosti zbog bodovne razlike, igramo rasterećeni, za razliku od Cibalije, koja mora juriti pobjedu – zaključio je veznjak Splita. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja