Obavijesti

Sport

Komentari 95

Dinamo "petardom" prohujao Arenom, 'medvjedima' ovacije!

Dinamo "petardom" prohujao Arenom, 'medvjedima' ovacije!
8

Hokejaši Medveščaka otvorili su Pan Arena Ice Fever uvjerljivim porazom od ruske momčadi Dinamo Moskva. Gosti su slavili 5-0. U nedjelju stiže Vitjaz iz Podolska...

VIDEO

Ovacije i skandiranje preko 10.000 navijača u Areni Zagreb. Navijači Medveščaka još jedanput pokazali su kako se bodri klub. Medveščak je otvorio Pan Arena Ice Fever uvjerljivim porazom od Dinama iz Moskve (0-5), ali slika iz Arene sigurno će obići svijet. Navijači su ustali i ovacijama pozdravili svoje ljubimce koji nisu imali šanse protiv vodeće momčadi KHL-a i dvostrukog osvajača Gagarinova kupa. 

Medveščak je protiv Dinama u Moskvi nesretno izgubio 4-3 u posljednjim sekundama utakmice. Večeras u Areni Zagreb nije bilo neizvjesnosti. Moskovljani su poveli već u 3. minuti utakmice. U prvoj trećini zabili su još dva gola i s uvjerljivih 3-0 otišli na odmor. Medveščak je loše otvorio utakmicu, ali realno, ništa nije mogao.

- Razočaravajuć poraz. Dinamo nas je ponizio. Nismo uspjeli zatvoriti igrače Dinama i to je bio velik problem. Rano su poveli, a dvije ključne stvari bile su golovi s igračem manje i disciplina. Igra s igračem više bila je OK. Ne možemo ovako igrati protiv velikih momčadi. Moramo iskoristiti ovu utakmicu kao motiv za ono što slijedi u nedjelju - rekao je trener Medveščaka, Mark French.

"Medvjedi" će se pokušati iskupiti vjernim navijačima  na utakmici u nedjelju kad u Arenu Zagreb dolazi Vitjaz iz Podolska. Na toj će utakmici navijači pokušati napraviti vremenski najduži navijački val, poznatiji kao ''Mexican wave''. Trenutni vremenski najdulji val ikada izveden trajao je 6 minuta i 54 sekunde.

UŽIVO:

TREĆA TREĆINA: Medveščak - Dinamo 0-5

<<< 20' KRAJ UTAKMICE Medveščak je otvorio Pan Arena Ice Fever porazom od vodeće momčadi KHL-a, Dinama iz Moskve, uvjerljivim porazom 5-0. Moskovljani su bili čvrsti, uvjerljivi i odlučni. Medveščak nije imao šanse...

<<< 16' PETARDA U ARENI Dinamo je četiri minute prije kraja utakmice poveo 5-0. Odavno je sve već bilo riješeno. Medveščak je već nakon prve trećine gubio 3-0. Dinamo iz Moskve postavio se kao favorit i vrlo čvrstom i odlučnom igrom pregazili su "medvjede" u Areni.

<<< 10' Dinamo iz Moskve lakoćom izlazi na kraj s Medveščakom. Gosti su agresivni, čini se kako im suci to i dopuštaju i "medvjedi" se nikako ne mogu vratiti u utakmicu.

<<< 1' POČELA JE TREĆA TREĆINA Medveščak mora krenuti na sve ili ništa. "Medvjedi" nemaju više što čekati. Dinamo vodi 4-0 i bit će pravo čudo ako se Medveščak iz ovoga izvuče.

DRUGA TREĆINA: Medveščak - Dinamo 0-4

<<< 20' KRAJ DRUGE TREĆINE Dinamo je pokazao zašto je vodeća momčad KHL-a. Medveščak je nemoćan. Dinamo ima 4-0 uoči ulaska u posljednjih 20 minuta igre...

<<< 15' GOL! Dinamo iz Moskve vodi 4-0. Lijepa akcija Moskovljana, u tri poteza... Medveščak je na rubu poraza.

<<< 10' Medveščak pokušava, napada, ne predaje se. No Dinamo iz Moskve iskusna je momčad i teško da će ispustiti visoko vodstvo iz prve trećine.

1' POČELA JE DRUGA TREĆINA Može li se Medveščak vratiti iz ponora protiv jedne od najboljih momčadi u KHL-u? Dinamo iz Moskve nakon prve dionice igre vodi 3-0 protiv "medvjeda" u Areni Zagreb.

PRVA TREĆINA: Medveščak - Dinamo 0-3

<<< 20' KRAJ PRVE TREĆINE Medveščak je loše otvorio utakmicu protiv Dinama iz Moskve. Najbolja momčad u KHL-u bez većih problema zabila je tri komada "medvjedima" koji su dobili gol već u 3. minuti utakmice.

<<< 18' GOL! Nakon što je Jessiman dobio pet minuta kazne, Dinamo iz Moskve je pritisnuo. Moskovljani su dvije minute prije kraja prve trećine zabili za 3-0. Medveščak se raspao...

<<< 12' GOL! Dinamo vodi 2-0. Fantastičan gol zabio je Mosaljov. Vrhunski je prošao sam i mirno zabio kraj nemoćnog Brusta. Loše otvaranje "medvjeda" koji su imali nekoliko šansi, ali Dinamo je momčad koja kažnjava takve promašaje. Bit će teško vratiti se protiv ovakve momčadi...

<<< 10' Medveščak se dobro drži nakon gola Dinama. Pritisnuli su "medvjedi", igraju pred više od 10.000 ljudi u Areni. Šteta zbog tako rano primljenog gola... 

<<< 3' GOL! Dinamo iz Moskve vodi 1-0 u 3. minuti utakmice. Loš početak Medveščaka. Velika gužva pred golom Brusta, pet, šest igrača bilo je u blizini gola, a pak je nekako ušao u mrežu. Igrači to nisu ni primijetili i nastavili su se boriti pred golom. Sve je bilo regularno i Dinamo je poveo.

<<< 1' POČEO SPEKTAKL U ARENI Medveščak otvara Pan Arena Ice Fever protiv aktualnih prvaka KHL-a, dvostrukih osvajača Gagarinova kupa te trenutačno prvoplasirane momčadi, Dinama iz Moskve.

Najava utakmice:

Želimo im uzvratiti za onaj bolni poraz u posljednjoj minuti. Ne gledamo na to kao na osvetu, ali ovaj put smo mi na redu da pobijedimo, rekao je hokejaš Medveščaka, Michael Ryan, uoči spektakla u Areni Zagreb.

Medveščak od 17.30 sati u Areni Zagreb dočekuje aktualne prvake KHL-a, Dinamo iz Moskve. "Medvjedi" će protiv jake moskovske momčadi otvoriti Pan Arena Ice Fever. 

Prva utakmica između ova dva protivnika u Moskvi otišla je na stranu Dinama. Bilo je tijesno, 4-3 za Moskovljane. 

- Dinamo je najbolja momčad lige. Odradili smo tri treninga i naviknuli se na led u Areni. Spremni smo - dodaje Ryan.

Dinamo Moskva dvostruki je osvajač Gagarinova kupa. "Medvjedi" su se odmarali 13 dana i spremni su za spektakl u Areni. 

- Bit će ovo cool doživljaj. Potpuno novo iskustvo za mene, ali i ostale igrače kojima je ovo prva sezona u Medveščaku. Toliko sam uzbuđen kada shvatim da ćemo ovdje, na ovom mjestu, igrati pred 15.000 ljudi. Gledao sam neke video isječke od prošlih sezona, a i igrači koji su već igrali u Areni puno su nam pričali o tome - dodaje Ryan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu