Obavijesti

Sport

Komentari 20

Aktualni prvaci Talijani su remizirali s 'All Whitesima'

Aktualni prvaci Talijani su remizirali s 'All Whitesima'
10

Novi Zeland je napravio još jednu senzaciju. U drugom kolu skupine F uzeli su bod aktualnim svjetskim prvacima, Talijanima. A čak su i vodili...

VIDEO

Nevjerojatno! Aktualni svjetski prvaci Talijani opet nisu pobijedili, odigrali su još jedan remi u Južnoj Africi. Nakon Paragvaja bod im  je uzeo - Novi Zeland!
Iako objektivno najveći favoriti skupine F, već u 7. minuti  gubili su zbog katastrofalne greške Cannavara, koji propušta Shanea Smeltza za iznenađujuće 1-0 vodstvo. Talijani su odmah reagirali i započinju pritisak, ali na golu Novog Zelanda stajao je Patson, uz vjerojatno budućeg Hajdukovca Smeltza, junak je ove utakmice!
Do izjednačujućeg gola 'azzuri' dolaze nakon sumnjivog prekršaja novozelandske obrane, a pred golom je srušen De Rossi. Penal sigurno realizira Iaquinta.
Dominaciju na terenu Italija je potvrdila s čak 23 udaraca na gol, dok su ih Novozelanđani upisali tek 3. No ni nakon nebrojenih akcija i prilika, pa ni u nastavku utakmice ne uspjevaju zabiti. Marcellu Lippiju zadali su dodatne brige...

LIVE


Početni sastav Italije:


Početni sastav Novog Zelanda:
Paston, Lochhead, Vicelich, Nelsen, Elliott, Smeltz, Killen, Bertos, Fallon, Smith

Počela je utakmica. Već u sedmoj minuti nevjerojatno iznenađenje! Smeltz je iskoristio katastrofalnu grešku Fabija Cannavara i donio vodstvo Novom Zelandu!!! Zanimljivo je da je Shane Smeltz moguća buduća akvizicija Hajduka.
Montolivo je već u sljedećem napadu skoro izjednačio za Talijane, ali Paston brani. Chiellini je imao prostora s lijeve strane peterca, ali je nespretno pucao i poslao loptu u aut. Talijani su počeli stvarati pritisak. Zambrotta je silovitim udarcem poslao loptu tik iznad prečke novozelandskog gola. U 27. minuti najizglednija prilika za Talijane. Montolivo gađa stativu!
Penal za Talijane u 28. minuti. De Rossi je fauliran, pada prelako. Iaquinta je poslao loptu u lijevu, a golman se bacio u svoju desnu stranu. Talijani su izjednačili 1-1!!!
'Azzuri' su u zadnjim minutama mogli doći do vodstva. De Rossi je snažno pucao, ali je Paston odbio loptu. Kraj je prvog poluvremena.

Počelo je drugo poluvrijeme. u 20-ak minuta igre nema  ozbiljnijih pritisaka na oba gola. U 63. Vicelic je opalio s 30 metara, a lopta je prošla tik pored stative. Na nogu mu je 'naštimao' Cannavaro pokušavši očistiti prostor pred golom. Do sada vrlo aktivan Montolivo probija se solo akcijom za priliku i bombardira Pastona, ali novozelandski golman spašava gol sjajnom intervencijom. Još je desetak minuta do kraja susreta. Italija pritišće, a u  79. Camoranesi nakon kornera glavom pokušava utrpati loptu, ali obrana izbija u out. Minutu kasnije Di Natale puca nisko, ali odlazi pored gola. 'All Whites' uzvraćaju udarac, u 83. Wood udarcem iskosa ugrožava talijanskog golmana, lopta prolazi nekoliko centimetara od gola. Opet Paston u 87. brani Camoranesiju sjajan udarac u okvir gola.
Gotovo je, senzacija, 1-1!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger