Obavijesti

Sport

Komentari 73

Alessandro Costacurta prvi je kandidat za trenera Hajduka!?

Alessandro Costacurta prvi je kandidat za trenera Hajduka!?
1

Jako volim Split, to je za mene jedan od najljepših gradova na svijetu, a čuo sam i za Hajduk, rekla je legenda Milana i talijanskog nogometa, Alessandro Costacurta

VIDEO

Vijest kako su čelnici Hajduka stupili u kontakt s legendarnim igračem Milana Alessandrom Costacurtom te mu ponudili da preuzme mjesto prvoga trenera, odjeknula je Splitom poput bombe. Costacurta je navodno na korak do Poljuda. 

- Hajduku se žuri, prozivka je već 5. lipnja i nema puno vremena za slaganje nove momčadi, zbog toga se užurbano pregovara sa Costacurtom, koji je u ovom trenutku prvi kandidat za mjesto novog trenera Hajduka – potvrdio nam je izvor blizak čelnicima Poljuda. 

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, koji je ovih dana zaokupljen umivanjem vlastitog imagea, dobrano narušenog objavljivanjem fotografije na kojoj pozira s ustaškom kapom na glavi, skloniji je angažmanu stranog trenera, koji bi po njemu bio neovisan o domaćim utjecajima. Stoga je pregovarao s nekoliko trenera, poput Bojana Prašnikara, Vladimira Petkovića..., a na kraju se kuglica zaustavila na legendi Milana, koja, valja to napomenuti, baš i nema previše trenerskog iskustva. 

- Čudim se da me zovu novinari, jer mi se iz Hajduka još nisu javili. Jako volim Split, to je za mene jedan od najljepših gradova na svijetu, a čuo sam i za Hajduk... Ne mogu vam ništa reći, kao što nisam rekao ni vašim kolegama. Provjerit ću kod mog prijatelja Zvone Bobana što se događa – kratko je rekao Alessandro Costacurta, legenda Milana, u čijem je dresu odigrao 662 utakmice, te osvojio sedam naslova prvaka Italije i pet Liga prvaka. 

Nakon igračke karijere Costacurta je radio kao asistent Carla Ancelottija u Milanu, nakon čega je vrlo kratko samostalno vodio Mantovu u Serie B. Bio je u kombinacijama za trenera Milana, što mu je, kaže, san, no prednost je nakon odstupanja Leonarda, dobio Allegri. Costacurta je oženjen za bivšu miss Italije, TV voditeljicu Martinu Colombari s kojom ima sina Achillea. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"