Obavijesti

Sport

Komentari 2

Alilović & Čupić- Pantera na golu i enigma za obrane

Alilović & Čupić- Pantera na golu i enigma za obrane
6

Alilović kupi sve što odlična obrana propusti, a Čupić, koji umalo dase ostavio rukometa, neriješiva je zagonetka protivničkim obranama

VIDEO

MIRKO ALILOVIĆ
Mladi golman hercegovačkih korijena debitirao je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2007. godine. Danas je neizostavna “karika”, a najviše će na tome zahvaliti roditeljima.
- Cijelo su vrijeme bili uz mene, podržavali me. Sad imaju svako pravo biti ponosni na mene - kazao je i dodao:
- Gledali su tu u Zagrebu sve moje utakmice do finala. Presretni su, valjda su najsretniji ljudi na svijetu kad čuju da navijači skandiraju moje ime. I meni je drago, ali svi su dečki zaslužili da im se skandira, nisam samo ja tu - zaključio je.

LINO ČERVAR NIJE TERMINATOR
Svi misle da nam je izbornik Červar branio mnoge stvari, ali to nije tako. Stigli smo popiti kavicu s obiteljima i prijateljima, sve u normalnim granicama, zaključio je Mirko.

IVAN ČUPIĆ
Samo je jedan žuti dres među morem “kockastih” na tribinama Zagreb Arene. Tatin dres iz slovenskoga Gorenja nosi kći Ivana Čupića, najboljeg strijelca Hrvatske na ovom Svjetskom prvenstvu.
- Suprugu volim više nego rukomet - izjavio je nedavno igrač koji je zbog bizarne ozljede propustio nastup na Olimpijskim igrama.
Poskliznuo se, vjenčani prsten zapeo mu je za ogradu i ostao je bez dijela prsta. Bilo je veliko pitanje hoće li Čupić više moći igrati rukomet, no on se nakon samo nekoliko mjeseci vratio - i to bolji nego ikad! Igra toliko dobro da se Džombin izostanak ni ne primijeti.
Nakon svake pobjede hrvatske reprezentacije pohita izljubiti suprugu, a kćerkica mu se baci u zagrljaj.

KNJIGA MU JE BILA NOĆNA MORA
Nisam volio učiti i nisam baš bio neki đak. Prolazio sam sa solidnom trojkom, to mi je bilo dovoljno, rekao je o svojim školskim danima Ivan Čupić.

SMAJLAGIĆ, DŽOMBA, ČUPIĆ...
Pronaći ljevaka koji bi zabijao s desnoga krila mnogim je reprezentacijama najveći problem, ali ne i Hrvatskoj. Imali smo Smajlagića i Džombu, danas imamo Čupića.

SAN MU JE OTIĆI U KIEL
Nastavi li ovako igrati, Čupić neće još dugo ostati u Gorenju. Kaže da mu je san jednog dana zaigrati za njemački Kiel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti