Sport

Komentari 8

Alžirskog nogometaša uhitili zbog masturbiranja na javnom mjestu drugi put u dva mjeseca

Alžirskog nogometaša uhitili zbog masturbiranja na javnom mjestu drugi put u dva mjeseca

Faridu sada prijeti zatvor i 15-ak tisuća eura kazne, a odvjetnica je sudu i javnosti još je jednom prenijela njegove 'najdublje i najiskrenije isprike svima koje je njegovo neprimjereno ponašanje uznemirilo'

Alžirac Farid El Melali (23) ima velikih problema. A ni onima oko njega nije ništa lakše.

Nogometaš francuskog Angersa uhićen je drugi put u dva mjeseca iz istog razloga. Bolesnika je drugi put uhvatilo kako se - samozadovoljava u javnosti.

I početkom svibnja i danas prijavile su ga susjede. Prvi se put najprije branio 'neznanjem':

- Nije usmjerio ponašanje ni prema kome i nije bio agresivan. Mislio je da je sam u dvorištu - argumentirala je njegova odvjetnica Sandra Chirac-Kollarik.

Taj prvi incident se, inače, dogodio samo nekoliko sati nakon što je potpisao novi ugovor s Angersom u kojem mu je suigrač naš Mateo Pavlović.

Kasnije se razuzdani Farid ispričavao, ali malo tko mu je vjerovao jer je i prije toga jednom prijavljen iz istog razloga samo što na kraju nitko nije htio svjedočiti.

Onda su krenule susjede, imenom i prezimenom. I nitko, osim njih dvije, nije šokiran jer Farid je sad već dokazani recidivist i mladi čovjek kojem treba pomoć, a u međuvremenu bi i za njega i njegovu okolinu vjerojatno bilo najbolje da bude 'izuzet od javnog života'.

Prijeti mu i zatvor i 15-ak tisuća eura kazne, a odvjetnica Chirac-Kollarik sudu i javnosti još je jednom prenijela Faridove 'najdublje i najiskrenije isprike svima koje je njegovo neprimjereno ponašanje uznemirilo'.

Angersov direktor Fabrice Favetto-Bon je dodao:

- Opet smo i mi pričali s El Melalijem. Čuli smo njegove isprike. Njegovo ponašanje nije u skladu s vrijednostima našeg kluba.

Farid je ove sezone bio dosta ozlijeđen, ali je u osam nastupa zabio pet golova i uvjerio poslodavca da mu da novi ugovor.

Najčitaniji članci