Sport

Komentari 7

Amanda bi borbu s muškarcem: Ja sam za, daj mi tog youtubera

Amanda bi borbu s muškarcem: Ja sam za, daj mi tog youtubera

Nakon što ga je javno ispljuvao Jake Paul, Dana White je rekao da razmišlja da na njega 'pusti' Amandu Nunes. Brazilska borkinja prihvatila bi borbu s yotuberom, a od nedavno 'boksačem'

Brazilska MMA zvijezda Amanda Nunes na Twitter profilu potvrdila je da ne bi imala ništa protiv borbe s youtuberom Jakeom Paulom.

Paul očajno želi borbu s Conorom McGregorom, a za nju mu je navodno ponudio 50 milijuna eura, a pritom i izvrijeđao Danu Whitea.

- Dana White, ti ružna, ćelava pi**o. Rekao si da postoji nula posto šanse da se ova borba dogodi, ali postoji nula posto šanse da ti uspiješ nešto po***ati. Conor, bojiš se. Dana, bojiš se.

Šef UFC-a odgovorio mu je u svom stilu:

- Mislim da ću dopustiti Amandi Nunes da ga nokautira.

Dvostruka UFC-ova prvakinja nikad nije bježala od 'sukoba' pa tako ni sad. Na svojem Twitter profilu kratko je napisala "Ja sam za" i označila Whitea.

Paul je borbu odbio i naglasio da je svoj život podredio da prebije Conora McGregora.

- U redu, Dana White, pokušavam razumjeti tvoju logiku. Kažeš da ne želiš da se borim s Conorom McGregorom jer je on jedan od najvećih boraca na svijetu, a ja sam samo youtuber ili što već - rekao je Paul na svojoj Instagram priči.

- Ali onda, u današnjoj izjavi kažeš: "Razmišljam o tome da ga Amanda Nunes nokautira", ali i ona je jedna od najvećih boraca.

Najčitaniji članci