Obavijesti

Sport

Komentari 38

Amanda Nunes: Prvakinja koja pobjede posvećuje svojoj curi...

Amanda Nunes: Prvakinja koja pobjede posvećuje svojoj curi...
13

VOLI NINU Amanda Nunes (28) obranila je UFC naslov pobijedivši Rondu Rousey. Amanda je prva Brazilka UFC prvakinja i prva UFC šampionka koja je otvoreno priznala da je gay...

VIDEO

Samo 48 sekundi bilo je dovoljno da Amanda Nunes obrani UFC titulu bantam kategorije. Brazilka je demolirala Rondu Rousey i nije joj samo pokvarila povratak u UFC, već ju je vjerojatno i umorivila. Nunes je dominirala i serijom teških udaraca zadala je Rondi probleme iz kojih će se bivša prvakinja teško izvući.

MMA: UFC 207-Nunes vs Rousey MMA: UFC 207-Nunes vs Rousey
MMA: UFC 207-Nunes vs Rousey

Nemaju rješenje za mene

- Znala sam da će borba tako završiti. Trenirala sam kao lavica i čim mi se otvorila prilika, krenula sam. Cure jednostavno nemaju rješenja za moje udarce.

Znala sam da je gotovo čim sam je prvi put pogodila. Napravila je puno za UFC, ali ovo je njezin kraj. Sigurno će u mirovinu. Ako želi revanš, OK, ali neće to moći podnijeti - rekla je 28-godišnja prvakinja.

Nunes je u rodnom Salvadoru počela s karateom kad je imala samo četiri godine. Kasnije se prebacila na boks, a potom je otkrila čari jiu-jitse. Sestra joj se također bavi jiu-jitsom, a pobjeda protiv Rousey nije joj najbrža u karijeri. U svom debiju u Strikeforceu 2011. godine pobijedila je Kanađanku Juliju Budd za 14 sekundi.

MMA: UFC 207-Nunes vs Rousey

Za UFC je debitirala 2013. godine u Brazilu i pobijedila je Sheilu Gaff. Pobjeda protiv Rousey bila joj je 14. u najjačoj MMA organizaciji svijeta, a ima i četiri poraza.

Pojas drži od UFC 200 u Las Vegasu prošle godine kad ga je uzela Mieshi Tate. Tad je postala prva Brazilka prvakinja u UFC-u te prva borkinja s UFC pojasom koja je priznala da je gay. 

Amanda je u vezi s dvije godine starijom Amerikankom Ninom Ansaroff koja je bila u njezinom kutu tijekom borbe protiv Mieshe Tate.

Nina joj je velika podrška i Amanda to ističe kad god može.

- Ovo je san, presretna sam sa svojim životom. Nina je najbolja sparing partnerica koju sam ikad imala, ona će biti sljedeća prvakinja, zapamtite to. Sad se malo srami, ali pokazat će svijetu što može. Toliko mi pomaže, volim je - rekla je Nunes o svojoj djevojci koja je također UFC borkinja i natječe se u slamka kategoriji.

Ansinha and I 👭 Eu e minha namoradinha ❤ #betrue

Posted by Amanda Nunes Leoa on 19. studenoga 2016

What more can I say that this picture doesn't already explain You make me happy I m proud of you Happy birthaday @...

Posted by Amanda Nunes Leoa on 3. prosinca 2016

Equality Awards California #eqca #lgbt

Posted by Amanda Nunes Leoa on 17. rujna 2016

Hurricane training. #bjj #nogi/ furacão trainao

Posted by Amanda Nunes Leoa on 7. listopada 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.