Obavijesti

Sport

Komentari 1

Amerikanka bolja od Perković, druga na mitingu u Eugeneu

Amerikanka bolja od Perković, druga na mitingu u Eugeneu

Allman je slavila rezultatom 68,35 sto je slabije od njenog najboljeg rezultata (71,46m), a Perković je bila druga sa 65,50 m kojeg je bacila iz trećeg pokušaja

VIDEO

Dvostruka olimpijska pobjednica i hrvatska rekorderka u bacanju diska Sandra Perković je sinoć na mitingu Dijamantne lige u Eugeneu zauzela drugo mjesto iza Amerikanke Valerie Allman.

Pokretanje videa...

Hrvatska na otvorenju OI 01:19

Allman je slavila rezultatom 68,35 sto je slabije od njenog najboljeg rezultata (71,46m), a Perković je bila druga sa 65,50 m kojeg je bacila iz trećeg pokušaja. U drugom je bacila 64,84m, u četvrtom 64,68m, a u petom 65,30m. Ovaj hitac Sandre Perković je nešto slabiji od njenog najboljeg rezultat sezone kojeg je imala na mitingu u Birminghamu 21. svibnja - 67,26 m - gdje je također bila druga iza Allman.

Kako se u subotu očekuje loše vrijeme, organizatori su neke događaje prebacili na petak navečer - muški skok s motkom, ženski skok u vis i bacanje diska za žene.

Split: Održano Zimsko baca?ko prvenstvo Hrvatske

Treća je bila Njemica Kristin Pudenz treća sa 62,58 m.

U skoku s motkom pobijedio je olimpijski prvak Armand Duplantis sa 5,91 m, drugi je bio Amerikanac Chrisa Nilsena s 5,81m , a treći Norvežanina Sondre Guttormsena s istim rezultatom, ali iz više pokušaja. Šveđanin je tri puta pokušao preskočiti 6,07 m nakon što je osigurano zlato, ali nije uspio u sva tri pokušaja.

U ženskom skoku za vis zlato je osvojila Ukrajinka Yaroslava Mahuchikh s preskočenih 2 metra što je najbolji rezultat ove sezone.

Iza Mahuchikh, koja je osvojila broncu na OI u Tokiju, druga je bila Amerikanka Vashti Cunningham (1,93m), a treća Kazahstanka Nadežda Dubovitskaya (1,93m)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše