Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ana Jelušić: Udarac kolca mi je odnio bolji plasman

Ana Jelušić: Udarac kolca mi je odnio bolji plasman
1

U prvoj ovosezonskoj slalomskoj trci slavila je Njemica Riesch ispred glavne konkurentice Vonn. Jelušićeva je zauzela 10., a Fleiss 25. mjesto...

VIDEO

Njemačka 24-godišnja skijašica Maria Riesch pobjednica je prvog slaloma u novoj sezoni Svjetskog kupa skijašica, koji se vozio u finskom Leviju. Veliku borbu za pobjedu vodila je braniteljica naslova iz slaloma Riesch s ukupnom pobjednicom Amerikankom Lindsey Vonn.  Riesch je bila vodeća nakon prve vožnje u Leviju sa 22 stotinke prednosti nad Vonn. Iako Amerikanka je odlično odradila drugu vožnju, Riesch je ipak slavila s osam stotinki prednosti. Treća je bila domaća Tanja Poutiainen. Naše predstavnice nakon odlične prve vožnje su na kraju malo pokvarile dojam. Ana Jelušićje nakon prve vožnje držala osmo da bi na kraju zauzela deseto mjesto.
- Zadovoljna sam. Jako je udarac kolca u kacigu dekoncentrirao, poremetio ritam i sigurno odnio bolji plasman.
Imala je dvije sekunde i 91 stotinku sporije vrijeme od pobjednice. Nika Fleiss bila je nakon prve vožnje na 14. mjestu, no, na kraju na diobi 25. pozicije (+3.71), budući da je drugi ''lauf'' odradila znatno lošije.
- Napravila sam dvije greške koje su mi donjele plasman među prvih 15. Znam da skijam dobro i zato mi je malo žao - izjavila je Fleiss.
Direktor reprezentacije Vedran Pavlek nije nezadovoljan nastupom hrvatskih predstavnica, ali dodaje:
- Bio bi super zadovoljan da je sve bilo kao nakon prve vožnje, ovako sam samo zadovoljan. Ipak je početak sezone pa nema razloga za brigu.
Treća hrvatska predstavnica Matea Ferk sa startnim brojem 72 nije uspjela završiti prvu vožnju. U nedjelju će prvi slalom u novoj sezoni Svjetskog kupa odraditi i skijaši.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti