Obavijesti

Sport

Komentari 19

Anas je kao Beckham, svi mu sve ugađaju, no dokad?

Anas je kao Beckham, svi mu sve ugađaju, no dokad?
1

Špacin 'anđeo' Anas Sharbini zaslužio je crveni karton nagazivši Sačera. Sudac mu je progledao kroz prste, ali nije Svaguša koji će popričati s njim

VIDEO

U samo tjedan dana Stanko Poklepović iznio je oprečna razmišljanja o Anasu Sharbiniju. Nakon Rijeke proglasio ga je 'anđelčićem', a nakon Varaždina 'osobenjakom koji ne vlada emocijama'. Što je istina, je li mlađi Sharbini 'andelčić' ili 'vražičak' pitaju se i navijači Hajduka.
 - Svi se mi pomalo izgubimo kad igramo loše. Vjerojatno je i Anas bio ljut jer ga nije išlo, pa je tako reagirao – kaže njegov brat, sve češće i glasnogovornik, Ahmad i dodaje:
- Sve ćemo mu oprostiti samo da proigra.
No u tome i jest problem. Nije novost kako je Anas 'svoj', na stranu čudne frizure i bojanje kose, fluorescentne kopačke i slični modni ekscesi van terena. Činjenica je kako Anas ne igra na razini očekivanja, a uz to se i ponaša kao da je u najmanju ruku David Becham. Anasu brat brine o  putovnici, maser o osobnim stvarima, oružar mu nosi torbu sa sportskom opremom... Udaranje Švrljuge i Sačera samo su posljedica Anasova ponašanja koje Stanko Poklepović tolerira i opravdava. U Hajduku će se tim problemom netko hitno morati pozabaviti, svjestan je i predsjednik Joško Svaguša. 
- Nakon utakmice mi je izmigoljio, ali danas ćemo nas dvojica ozbiljno porazgovarati. Za sve ima lijeka, nećemo više tolerirati njegove ekscese. Ako ne zna kako se ponašati, neka se ugleda na Ibričića koji gine na terenu i kad mu ne ide - kaže Svaguša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića