Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Anas je kao Beckham, svi mu sve ugađaju, no dokad?

Špacin 'anđeo' Anas Sharbini zaslužio je crveni karton nagazivši Sačera. Sudac mu je progledao kroz prste, ali nije Svaguša koji će popričati s njim

Goran Kovačić/PIXSELL
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
19 komentara

U samo tjedan dana Stanko Poklepović iznio je oprečna razmišljanja o Anasu Sharbiniju. Nakon Rijeke proglasio ga je 'anđelčićem', a nakon Varaždina 'osobenjakom koji ne vlada emocijama'. Što je istina, je li mlađi Sharbini 'andelčić' ili 'vražičak' pitaju se i navijači Hajduka.
 - Svi se mi pomalo izgubimo kad igramo loše. Vjerojatno je i Anas bio ljut jer ga nije išlo, pa je tako reagirao – kaže njegov brat, sve češće i glasnogovornik, Ahmad i dodaje:
- Sve ćemo mu oprostiti samo da proigra.
No u tome i jest problem. Nije novost kako je Anas 'svoj', na stranu čudne frizure i bojanje kose, fluorescentne kopačke i slični modni ekscesi van terena. Činjenica je kako Anas ne igra na razini očekivanja, a uz to se i ponaša kao da je u najmanju ruku David Becham. Anasu brat brine o  putovnici, maser o osobnim stvarima, oružar mu nosi torbu sa sportskom opremom... Udaranje Švrljuge i Sačera samo su posljedica Anasova ponašanja koje Stanko Poklepović tolerira i opravdava. U Hajduku će se tim problemom netko hitno morati pozabaviti, svjestan je i predsjednik Joško Svaguša. 
- Nakon utakmice mi je izmigoljio, ali danas ćemo nas dvojica ozbiljno porazgovarati. Za sve ima lijeka, nećemo više tolerirati njegove ekscese. Ako ne zna kako se ponašati, neka se ugleda na Ibričića koji gine na terenu i kad mu ne ide - kaže Svaguša.

Naši partneri pišu
Message