Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ancelotti u Realu od 3. lipnja; Mateu će trener biti Mancini?

Ancelotti u Realu od 3. lipnja; Mateu će trener biti Mancini?
3

Massimo Moratti nije isključio mogućnost da Mancini preuzme momčad, s obzirom da je javna tajna da je Andrea Stramaccioni na odlasku nakon katastrofalne sezone

VIDEO

Iako u Realu i dalje šute kao 'zaliveni' po pitanju novog trenera, revna Marca remeti im planove i donosi informaciju - 3. lipnja na Santiago Bernabeuu bit će predstavljen Carlo Ancelotti. 

U tekstu navode kako je posao već gotov makar zasad ni od koga ništa nije potvrđeno i unatoč tome što se proteklih dana spominjalo kako zapinje na odšteti koju treba uplatiti PSG-u.

A talijanski strateg u srijedu je vodio jedan od svojih navodno zadnjih treninga u pariškom klubu te se po njegovom završetku obratio navijačima ovim riječima:

- PSG-u želim sve najbolje u budućnosti i nadam se da će vaši snovi rasti. Hvala vam na podršci što ste mi pružali tijekom sezone - kazao je Ancelotti. 

Inače, dan prije njegovog ustoličenja u Madridu, 2. lipnja, predsjedniku Florentinu Perezu trebao bi biti povjeren novi mandat jer je izvjesno kako će biti jedini kandidat na skorašjim predsjedničkim izborima. Tada se igra i posljednja utakmica španjolskog prvenstva.

Roberto Mancini postaje trener Mateu Kovačiću?!

Roberto Mancini ne bi trebao biti dugo bez posla nakon što je dobio 'košaricu' u Manchester Cityju. Osim što ga se spominjalo u kontekstu preuzimanja Monaca, ponuda bi mu mogla stići i iz domovine Italije. 

Predsjednik Intera Massimo Moratti nije isključio mogućnost da Mancini preuzme momčad, s obzirom da je javna tajna da je Andrea Stramaccioni na odlasku nakon katastrofalne sezone.

- Mancini ponovo u Interu? Sve je moguće - odgovori je Moratti na novinarsko pitanje. 

Odbacio je mogućnost da trenersku funkciju preuzme Walter Mazzari, bivši trener Napolija. 

- Potpisivanje Mazzarija? To nije istina. Postoje neke špekulacije, ali ništa nije točno. Po pitanju trenera još ništa nismo definirali - dodao je Moratti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu