Obavijesti

Sport

Komentari 3

Andrea Ivančević, Ivan Horvat i Sven Cepuš prvaci Balkana...

Andrea Ivančević, Ivan Horvat i Sven Cepuš prvaci Balkana...
1

Srebrnim odličjima na ovogodišnjem Prvenstvu Balkana okitili su se Hrvoje Čukman na 400 m prepone sa svojim najboljim rezultatom u sezoni (51.16) i Elija Valentić u skoku motkom (3,80 metara)

VIDEO

Hrvatski atletski olimpijci Andrea Ivančević i Ivan Horvat te mladi reprezentativac Sven Cepuš osvojili su zlatna odličja na Prvenstvu Balkana, koje je u petak i subotu održano u Staroj Zagori u Bugarskoj, a hrvatska reprezentacija je sa tri zlata, dva srebra i pet brončanih odličja osvojila šesto mjesto među 16 reprezentacija.  

Hrvatska rekorderka Andrea Ivančević je do zlata na 100 m prepone došla s finalnim rezultatom 12.93 sekundi, a u istoj utrci je do bronce dotrčala Ivana Lončarek (13.17).

- Jako sam zadovoljna i sretna s prvim mjestom. Najviše od svega me veseli što sam ovaj rezultat istrčala uoči Europskog prvenstva u Berlinu i što je to odličan pokazatelj za iduće utrke - izjavila je Andrea Ivančević nakon pobjede.

Ivanu Horvatu je za zlato u skoku motkom dovoljno bilo preskočiti 5,30 metara, jer nitko od njegovih konkurenata nije uspio preskočiti više od 5,10 metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Juniorski reprezentativac Sven Cepuš je slavio u utrci na 800 metara s novim osobnim rekordom, 1:47.51 minuta, što je prvi put da se spustio ispod granice 1:48.00. Nijedan od konkurenata u Staroj Zagori nije mogao pratiti njegov tempo u finišu.

Srebrnim odličjima na ovogodišnjem Prvenstvu Balkana okitili su se Hrvoje Čukman na 400 m prepone sa svojim najboljim rezultatom u sezoni (51.16) i Elija Valentić u skoku motkom (3,80 metara).

Uz Ivanu Lončarek, brončane medalje u Staroj Zagori osvojili su Paola Borović u troskoku s osobnim rekordom (13,55 metara), Lora Ontl na 3000 m zapreke (11:18.83 minuta), Dino Bošnjak na 3000 metara (8:16.85 minuta) te štafeta 4 x 400 metara (3:09.04 minuta) u sastavu Mateo Parlov, Hrvoje Čukman, David Šalamon i Mateo Kovačić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu