Obavijesti

Sport

Komentari 96

Andrej Kramarić potpisao je za Leicester za devet milijuna €!

Andrej Kramarić potpisao je za Leicester za devet milijuna €!
5

Andrej Kramarić novi je napadač Leicestera. Andrej je potpisao na tri i pol godine za 9 milijuna eura. Dodatni milijun eura Rijeka će dobiti ako Leicester ostane u ligi

VIDEO

Andrej Kramarić u srijedu poslijepodne stavio je potpis na troipolgodišnji ugovor s engleskim Leicesterom, potvrdila je Rijeka na službenoj stranici kluba. Zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance javio se iz Engleske gdje je zajedno s Kramarićevim zastupnicima završio transfer u Leicester.

- Sad možemo i službeno reći da je Andrej Kramarić novi igrač Leicester Cityja. Drago nam je što smo završili posao na uzajamno zadovoljstvo. Ovo je najveći transfer u klupskoj povijesti. Hvala Andreju na svim lijepim trenucima u klubu. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere - rekao je Mance za službenu stranicu Rijeke.

Marko Prpić/PIXSELL

9 + 1 milijun eura

Iako na stranici Rijeke ne stoje cifre, doznajemo kako je Andrej Kramarić potpisao u transferu od 9 milijuna eura. Rijeka će dobiti dodatni milijun eura ako Leicester City, koji je trenutno posljednja momčad u prvenstvu, ostane u ligi i sljedeće sezone. Ako im to ne uspije, Kramarić seli kod Josea Mourinha.

Kako smo već ranije pisali, Leicester se dogovorio s Andrejom Kramarićem, ali i s Chelseajem. Ako klub ispadne u drugu ligu, Kramarić neće ostati u Leicesteru, već na ljeto seli u Chelsea, koji ima pravo prvokupa nakon šest mjeseci. 

Prvi je plan bio da Chelsea kupi Kramarića i odmah ga pošalje na posudbu u Leicester koji se bori za goli život, no pravila Premiershipa ne dopuštaju da klub kupi igrača i odmah ga pošalje na posudbu u drugi engleski klub pa je Chelsea morao na drugi način doći do hrvatskog napadača koji je pristao na taj dogovor.

Najskuplji igrač Rijeke u povijesti

Kramarić je s transferom od 10 milijuna eura s bonusima postao najskuplji riječki igrač u povijesti. Godišnje će zarađivati 1,4 milijuna što je 30.000 eura tjedno. 

Iako iz Rijeke tvrde da cijeli iznos od transfera ide njima, iz dobro obaviještenih izvora dolazi informacija da dio kolača pripada Dinamu.

Igor Kralj/Pixsell

Kramarić u Leicester City stiže kao spasitelj. Zabio je sjajni hrvatski napadač više nego cijeli Leicester, a kako je zabijao i kome pogledajte u našoj infografici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"