Obavijesti

Sport

Komentari 194

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a?

Rijeka se vratila na vrh prvenstvene ljestvice i ima dva boda više od Hajduka. Treći Dinamo zaostaje šest bodova, ali uz utakmicu manje. Ludo 22. kolo HNL-a pružilo je pregršt uzbuđenja

VIDEO

Iza nas je zaista ludo 22. kolo HNL-a. Kolo poslije kojeg su neki kiksali, drugi uspješno nastavili pohod na naslov, a treći se vratili na pobjedničke staze.

Dinamo je igrao prvi i u ludoj utakmici remizirao 2-2 na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. Bila je to utakmica u kojoj se sve izdogađalo u prvom poluvremenu, ali i rekordna u kojoj je pao rekord posjećenosti zagrebačkog stadiona. Do posljednjeg mjesta su ga ispunili Bad Blue Boysi koji su došli podržati Velimira Zajeca u kandidaturi za novog predsjednika Dinama i njegovu listu Dinamovo proljeće.

No, ostali su razočarani rezultatom jer 'modri' nisu mogli dalje od boda. Ispustili su dva vrlo bitna u borbi za naslov prvaka. Oba gola za Dinamo dao je Bruno Petković dok su za 'lokose' zabijali Fabijan Krivak i Duje Čop.

Kiks su prvi iskoristili Splićani koji su dan kasnije, u nedjelju, uvjerljivom predstavom srušili Slaven Belupo na Poljudu. Hajduk je slavio 4-0, prvi gol nakon povratka na Poljud zabio je Nikola Kalinić i bila je to prava majstorija. Prvijence su dali Josip Brekalo i Filip Čuić razveselivši više od 17 tisuća navijača na splitskom stadionu, a jedan pogodak zabio je i Anthony Kalik. Treba istaknuti da je čovjek utakmice bio Emir Sahiti koji je imao tri asistencije.

Hajduk je privremeno bio preuzeo vrh ljestvice, no uslijedio je pravi cirkus od utakmice u Gorici gdje je Rijeka slavila 2-0 s dva gola Obregona, oba iz penala, i vratila se na čelo HNL-a. Duje Strukan je po izrazito teškim i nepovoljnim uvjetima zbog jake kiše sudio čak četiri penala, jedan je promašio Marko Pjaca prebacivši cijeli gol, a onda je na isti način promašio i Ante Matej Jurić.

Vidjeli smo i poništen gol, u jednom trenutku probušila se lopta! Zaista nevjerojatne scene odvile su se u Gorici, no Riječani pamte pobjedu i slave Jorgea Obregona koji je zabio dva gola.

Rijeka se, tako, vratila na vrh HNL-a i ima dva boda ispred drugoplasiranog Hajduka, a šest ispred trećeg Dinama koji ima utakmicu manje. Pitamo vas: tko će biti prvak HNL-a?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala