Obavijesti

Sport

Komentari 251

ANKETA Tko je kriv za Dinamovo ispadanje iz Europske lige? Igrači, Jakir, Bišćan ili uprava

ANKETA Tko je kriv za Dinamovo ispadanje iz Europske lige?  Igrači, Jakir, Bišćan ili uprava

Nešto se mora pod hitno promijeniti jer 'modrima se ne piše dobro. Ako pod hitno ne pojačaju momčad, prijeti im teška jesen u Konferencijskoj ligi, a još teža budućnost u slučaju da im Hajduk preotme naslov prvaka

VIDEO

Dogodilo se ono čemu se nitko nije nadao. Sparta Prag razmontirala je Dinamo (4-1), nadoknadila zaostatak od 3-1 iz prve utakmice i plasirala se u grupnu fazu Europske lige. Bolna je to šamarčina za hrvatskog prvaka koji će jesen provesti u Konferencijskoj ligi, ali još više boli način na koji su izgubili. Prosuli su prednost od dva gola u samo 24 minute i to bez da su pokazali borbenost i mu*da. Prelako su pali. 

Pokretanje videa...

Bad Blue Boysi dali podršku nogometašima Dinama 01:41

Česi su očitali lekciju 'modrima' koji su se raspali već u prve 24 minute kada je bilo 2-0 za domaćina. Sparta je vrlo lako u prvom poluvremenu mogla utrpati i tri, četiri gola pored nesigurnog Nevistića i očajne obrane koja se mučila sa svakim prekidom. U napadu se igralo dugim loptama za Brunu Petkovića koji je igrao sam protiv svih. Sve akcije kretale su od njega, razigravao je, spuštao se i navlačio protivnike na sebe pa i asistirao Baturini za sjajan gol. Nije mogao sam. 

Uzvratni susret Sparte Prag i Dinama u play-offu UEFA Europske lige

Dinamo je bio prespor, falilo je agresije, brzine, kombinatorike, žustrine u duelu, ma baš svega. Bila je to katastrofalna predstava. S takvim pristupom teško je bilo doći do pozitivnog rezultata. 

Uzvratni susret Sparte Prag i Dinama u play-offu UEFA Europske lige

Sergej Jakirović preporodio je Dinamo u prve dvije utakmice, protiv Sparte i Rijeke na Maksimiru to je izgledalo jako dobro, no u Pragu smo vidjeli neočekivani raspad. Njegova krivica je najmanja. Preuzeo je momčad u lošem stanju nakon ispadanja od AEK-a, a nesposobnost uprave pala je na njegova leđa. Kada su kola kretala nizbrdo, nije imao koga ubaciti u igru. Na Gabriela Vidovića još ne može računati, Luka Stojković i Lukas Kačavenda su ozlijeđeni, a Bernauer, Kaneko i Mihajličenko služe samo kako bi popunili zapisnik.

Nešto se mora pod hitno promijeniti jer 'modrima se ne piše dobro. Ako pod hitno ne pojačaju momčad, prijeti im teška jesen u Konferencijskoj ligi, a još teža budućnost u slučaju da im Hajduk preotme naslov prvaka. 

Mi vas pitamo tko je najveći krivac za Dinamovo ispadanje iz Europske lige. Je li to Igor Bišćan, koji je ostavio nepripremljenu momčad, igrači koji su još jednom razočarali ili uprava, koja neprestano razočarava navijače posljednjih mjeseci?

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...