Obavijesti

Sport

Komentari 15

APOEL šokirao Bilbao, Zenit je primio u nadoknadi pa ispao...

APOEL šokirao Bilbao, Zenit je primio u nadoknadi pa ispao...

APOEL je nakon poraza u Španjolskoj u prvoj utakmici (2-3), slavio pred svojim navijačima 2-0 za osminu finala Europske lige. Zenit je imao 3-0 i prolazak protiv Anderlechta, ali primio je u sudačkoj nadoknadi

VIDEO

Ciparski APOEL priredio je veliko iznenađenje izbacivši iz 16-ine finala Europske lige španjolskog prvoligaša Athletic Bilbao. APOEL je u prvom susretu u Španjolskoj izgubio 2-3, no u uzvratu pred svojim navijačima je slavio 2-0.

Golove za veliku pobjedu ciparskog sastava zabili su Pieros Sotiriou (46') i Yannis Gianniotas (54' penal). Oba sastava su utakmicu završila s igračem manje. Domaćin je od 65. minute igrao bez Sotirioua, dok je kod Athletica u sudačkoj nadoknadi crveni karton dobio Ander Itturaspe.

Zenit imao prolazak do sudačke nadoknade

U najdramatičnijem susretu prvog dijela programa Zenit je pobijedio Anderlecht 3-1, a kako je prvi susret završio pobjedom Anderlechta 2-0, Belgijci idu dalje. 

Zenit je do sudačke nadoknade imao 3-0 i prolaz, no u posljednjim trenucima susreta Kiesse Thelin je zabio za 3-1 i prolaz Anderlechta. Golove za Zenit zabili su Giuliano (24', 78') i Artem Dzjuba (72').

Bešiktaš je rutinski odradio ogled protiv Hapoel Beer Sheve i s dvije pobjede izborio osminu finala. Nakon 3-1 iz prve utakmice, Bešiktaš je pred svojim navijačima slavio 2-1. Matej Mitrović nije nastupio za Bešiktaš.

Ajax je u Amsterdamu pobijedio Legiju 1-0 nakon što je prvi susret u Varšavi završio 0-0. Pogodak vrijedan plasmana u osminu finala zabio je Nick Viergever u 49. minuti.

Roma je na Olimpicu izgubila od Villarreala 0-1, no u prvom susretu je slavila 4-0 i ide dalje. Jedini pogodak na utakmici zabio je Rafael Borre (16').

Grčki prvak Olympiakos je na gostovanju u Ankari uvjerljivo pobijedio Osmanilspor 3-0 nakon što je prvi susret u Pireju završio bez golova. Grci su stigli do pobjede postigavši sva tri gola u drugom dijelu.

REZULTATI:

Osmanlispor (Tur) - OLYMPIAKOS (Grč)         0-3 (1. utakmica 0-0)
APOEL NIKOZIJA (Cip) - Athletic Bilbao (Špa) 2-0 (2-3)
BEŠIKTAŠ (Tur) - Hapoel Beer Scheva (Izr)    2-1 (3-1)
AJAX (Niz) - Legia Varšava (Polj)            1-0 (0-0)
Zenit St. Peterburg (Rus) - ANDERLECHT (Bel) 3-1 (0-2)
ROMA (Ita) - Villarreal (Špa)                0-1 (4-0)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao