Sport

Komentari 20

Ardian Kozniku: Hrvatska mi je poput oca, Kosovo poput majke

Ardian Kozniku: Hrvatska mi je poput oca, Kosovo poput majke

NAŠI KOSOVARI Nadam se pobjedi, kaže Lokomotivin stoper Amir Rrahmani, koji će igrati od prve minute. Hajdukovac Ardian Ismajli neće zaigrati zbog ozljede

Ardian Kozniku ima dva nastupa za Kosovo i sedam nastupa za Hrvatsku. Za “vatrene” je zabio dva gola i bio je dio momčadi koja je 1998. godine osvojila svjetsku broncu u Francuskoj. I Kozniku je jučer s našim igračima te delegacijom HNS-a otišao u Tiranu.

Jedne volim kao mamu, druge kao tatu. Nema baš nikakve razlike u ljubavi. Hrvatska je ipak puno jača momčad - rekao je Ardian Kozniku.

Stoper Lokomotive Amir Rrahmani trebao bi zaigrati od prve minute protiv Hrvatske u Skadru.

- Nadam se pobjedi. Bez obzira na neke izostanke, Hrvatska je jaka momčad, i bit će jako puno posla za nas u obrani. Pogotovo moramo paziti na Mandžukića, iako nije u posebnoj formi. Sad je on najopasniji, kad nema Modrića i Rakitića - kaže Rrahmani, koji je igrao i u prvoj utakmici kvalifikacija, u kojoj je Kosovo odigralo 1-1 na gostovanju kod Finske.

- Moramo zabiti jer, ako ne zabijemo, teško ćemo izdržati protiv Hrvatske - dodao je stoper Lokomotive.

Hrvatsku u Skadru čeka vatrena atmosfera. Ulaznice za utakmicu su davno planule, na tribinama će biti 16.000 gledatelja.

- Hrvati su za nas prijateljski narod i sigurno će biti lijepo dočekani, ali tijekom utakmice će biti druga priča jer i mi želimo pobjedu. Stadion će biti rasprodan, atmosfera će sigurno biti sjajna jer smo mi Kosovari ludi za nogometom, baš kao Torcida - rekao je Ardian Ismajli, branič Hajduka, koji zbog ozljede neće moći igrati večeras. Ozlijedio se u derbiju i propušta prvu domaću kvalifikacijsku utakmicu.

 

Najčitaniji članci