Sport

Komentari 43

Argentinski čarobnjak i dalje 'out', očekuje se debi Ramosa

Argentinski čarobnjak i dalje 'out', očekuje se debi Ramosa

Argentinski čarobnjak je prije tjedan dana ostao je u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Lillea nakon čega je propustio i utakmicu u Lige prvaka protiv Leipziga

Čini se kako ozljeda tetiva koljena i nije tako bezazlena pa će Lionel Messi propustiti i sljedeću utakmicu PSG-a, onu protiv Bordeauxa u subotu.

Argentinski čarobnjak je prije tjedan dana ostavio u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Lillea nakon čega je propustio i utakmicu u Lige prvaka protiv Leipziga. Usprkos ozljedi, Messi se našao na popisu argentinskog izbornika Scalonija za utakmice protiv Urugvaja (13. studeni) i Brazila (17. studeni), a argentinska liječnička služba će odlučiti hoće li Messi biti spreman za te utakmice.

Ligue 1 - Paris St Germain v Lille

Messi ove sezone još nije zabio gol u francuskom prvenstvu, dok je u Ligi prvaka zabio Manchester Cityju i dva Leipzigu.

Ipak, ima i ponekih dobrih vijesti za Mauricija Pochettina, a to je zasigurno povratak Sergia Ramosa.

Legendarni branič Real Madrida još nije debitirao za francusku momčad zbog konstantnih novih povreda prilikom rehabilitacije. Dosada je trenirao sam, a sada se priključio momčadi te se njegov debi može očekivati u izvjesnom vremenu.

Iako napadački trio Messi-Neymar-Mbappé zvuči zastrašujuće, Parižani još uvijek nisu ove godine na terenu dokazali da su favoriti za osvajanje 'klempavog pokala', no sezona je još mlada...

 

Najčitaniji članci