Obavijesti

Sport

Komentari 62

Argentinski novinar: Migliore se u Hrvatsku došao pritajiti

Argentinski novinar: Migliore se u Hrvatsku došao pritajiti
6

Migliore se neće vraćati u Argentinu. Ako se vrati, završit će u zatvoru nakon što se rasvijetli cijeli slučaj, rekao je za tportal.hr engleski novinar i dopisnik iz Argentine

VIDEO

Pablo Migliore bit će veliko golmansko pojačanje Dinama, vođa u svlačionici, ali i potencijalni problem s obzirom na prošlost i život u Argentini.

Poznata je priča kako je Migliore proveo 40 dana u zatvoru zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu. Po dolasku u Zagreb uopće o tome nije želio reći niti riječ. Policija ga je svojedobno uhitila na travnjaku, a s vremenom je od osumnjičenika postao samo svjedok. Ipak, San Lorenzo je raskinuo ugovor, a iako je sudski proces u tijeku, Migliore je dobio dozvolu suca da napusti Argentinu.

Tamošnji mediji pišu da je njegov odvjetnik izborio nagodbu, a zauzvrat je otkrio neke detalje o kriminalnom miljeu koji su rezultirali brojnim uhićenjima.

Novinar argentinskog ESPN-a, Agustin Devoti, rekao je za tportal.hr:

- Sjajan je golman, dominantan karakter i bio je vođa u svakoj momčadi za koju je igrao. Uopće ne sumnjam da će tako biti i u Dinamu, pod uvjetom da se fokusira na igru i kloni nevolja od kakvih je pobjegao. Zar baš pobjegao? Pa morao je otići iz Argentine i negdje se pritajiti.

Sam Kelly, engleski novinar koji je dopisnik iz Buenos Airesa, rezonira slično:

- Važno je reći da Hrvatska nema ugovor o izručenju s Argentinom. Migliore je imao dobrog odvjetnika i slavan je. Pri puštanju je dao časnu riječ sudu da će pomoći pri istrazi, ali se neće vraćati u Argentinu. Ako se vrati, završit će u zatvoru nakon što se rasvijetli cijeli slučaj. Ne vjerujem da bi mu ovdje život bio u opasnosti kad bi se vratio, jer najopasniji ljudi su oni s kojima je prijatelj. Ako ih nije izdao, nema se čega bojati osim zatvora.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići