Obavijesti

Sport

Komentari 34

Armada prekinula bojkot: Stižu na derbi protiv 'mrskog rivala'

Armada prekinula bojkot: Stižu na derbi protiv 'mrskog rivala'
3

S obzirom na poznatu situaciju oko domaćih utakmica i trenutnu rezultatsku krizu vrijeme je da pružimo igračima podršku uoči važne utakmice protiv mrskog nam rivala, poručila je Armada...

Došao je kraj bojkota Armade. Navijačka skupina riječkog kluba nešto manje od godinu dana bojkotira navijanje na domaćim utakmicama, ali sada će to prekinuti.

POGDLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na svojoj službenoj Facebook stranici Armada je objavila da prekida bojkot i dolazi podržati igrače uoči "jadranskog derbija" koji je zakazan za nedjelju u 19 sati. Na Rujevicu će tako najvjerniji navijači doći zbog, kako su naveli, rezultatske krize, a vraćaju se uoči velikog derbija s Hajdukom.

Objavu Armade prenosimo u cijelosti:

I KAD DOĐU NEVOLJE...!

Može se to primijeniti na više situacija u našoj povijesti. 
Shodno tome, treba biti tu i kada je najteže jer lako je bilo biti Armada u trenucima kada se slavilo i dizalo titule, s obzirom na poznatu situaciju oko domaćih utakmica i trenutnu rezultatsku krizu vrijeme je da pružimo igračima podršku uoči važne utakmice protiv mrskog nam rivala za povratak prema vrhu ljestvice, te još jednom JASNO i GLASNO iskažemo svoj stav.
Stoga pozivamo sve navijače Rijeke i članove Armade na zadnji trening pred utakmicu s hajdukom u petak od 18:30.
Okupljanje od 17:45 u Docker's pubu, zajednički ulazak na istočnu tribinu zamjenskog stadiona na Rujevici u 18:20!
Krepat ma ne molat, od tribina do terena!

SAMI PROTIV SVIH!

Iz kluba su na svojoj Facebook stranici potvrdili da inicijativu Armade prihvaćaju i podržavaju, te su ih pozvali na trening pred veliki derbi. 

Obavještavamo sve naše navijače da je HNK Rijeka prihvatio inicijativu od strane predstavnika kluba navijača KN Armada Rijeka za pružanjem dodatne podrške Klubu i momčadi te je odlučio otvoriti za javnost prvih 15 minuta pretposljednjeg treninga pred nedjeljni "jadranski derbi".

Stoga pozivamo sve naše navijače da se s navijačkim obilježjima našeg najdražeg kluba odazovu u što većem broju i pruže gromoglasnu podršku na treningu naše momčadi u petak 13. rujna s početkom u 18:30 sati. Za tu prigodu bit će otvorena istočna tribina stadiona HNK Rijeka (ulaz iz pravca Lovorke od 18:15 sati). KREPAT, MA NE MOLAT! 

Za četvrtak je najavljen nogometni susret "Povratak na Kantridu" u kojemu će Rijeka odmjeriti snage s mostarskim Zrinjskim i tako vratiti sjećanja na razdoblje igranja na stadionu pod zidinama.

Pokretanje videa ...