Sport

Komentari 5

Ashley Cole u šoku: Upali mu u dom, vezali ga i opljačkali sve...

Ashley Cole u šoku: Upali mu u dom, vezali ga i opljačkali sve...

Provalnici su u dom engleskog nogometaša ušli na stražnji ulaz, vezali ga za stolicu pa onda 'očistili' kuću od gotovine, nakita i svega dragocjenog što su mogli naći. Cole je bio sam u kući

Bio je velika zvijezda Arsenala, Chelseaja, Rome, Derby Countyja i engleske reprezentacije. Igrao je i u Americi, za LA Galaxy, danas je trener u Chelseajevoj akademiji i TV komentator. Ashley Cole (39), nekad sjajni lijevi branič, proživio je malo žešću traumu u vlastitom domu.

Cole živi u predivnoj vili u Fetchamu, u Surreyju. Lopovi su upali kasno u noći, kroz stražnji ulaz. Na sreću, sve je prošlo bez ozljeda, a i Englez je bio sam pa nitko osim njega nije pretrpio traumu.

Upravo su tako policajci opisali stanje u kojem su zatekli Colea. Šokiran i traumatiziran nakon što je vezan u stolici čekao da mu provalnici iz kuće otmu sve vrijedno što su našli.

Lopovi su krali nakit, gotovinu i ostale dragocjenosti dok je Cole strahovao hoće li mu na kraju horora još i fizički nauditi. Ukupna vrijednost pokradenog nije poznata, a iako je prošlo više od dva mjeseca engleska policija nije uhitila ni jednog jedinog osumnjičenog.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci