Sport

Komentari 1

Asprilla: Nema kondoma? Nije istina! Ja ih imam 3.5 milijuna

Asprilla: Nema kondoma? Nije istina! Ja ih imam 3.5 milijuna

Kolumbijski mediji donijeli su uznemirujuću vijest kako bi zbog pandemije svijet mogla pogoditi nestašica kondoma. Nekadašnji nogometni as ima zalihu i nudi 'deal' dva po cijeni jednoga

Faustino Asprilla (50) bio je kolumbijska i svjetska nogometna zvijezda '90-ih. U Europi je igrao za onu nekadašnju super-moćnu Parmu i za engleski Newcastle. Kao podosta kolumbijskih nogometaša bio je dosta često u vijestima, ne samo zbog nogometa i golova, a biznis koji je pokrenuo nakon nogometne karijere sada bi mu mogao malo jače krenuti.

Kolumbijski Medellin Times objavio je procjenu kako bi zbog pandemije korona virusa svijet mogla pogoditi nestašica kondoma. Asprilla ima tvornicu 'Tino Kondomi' pa se odmah ponudio kao spasitelj napaljenih, a odgovornih:

- Nema nestašice. Zbog korona virusa smo stali s proizvodnjom, ali na zalihi imamo cca. 3.5 milijuna kondoma tako da možete mirno 'spavati'. I ne samo to, nego sa punim razumijevanjem za novonastali problem nudim posebno povoljan 'deal': dva kondoma po cijeni jednog - rekao je Asprilla sjedeći u brdu kondoma.

Izolacija je nezgodna stvar. Tko bi rekao da će spasitelj biti majstor poznat po golovima, brzini, oružanim sukobima i "navodnom" povezanošću s kartelima...

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci