Obavijesti

Sport

Komentari 99

'Astana zatvara krov, a mi samo možemo zaključati Maksimir! Kad padne kiša, svi se prehlade'

'Astana zatvara krov, a mi samo možemo zaključati Maksimir! Kad padne kiša, svi se prehlade'

Dinamo će za dva tjedna na Maksimiru protiv Ballkanija odlučivati o plasmanu u šesnaestinu finala Konferencijske lige. Ako bude hladno, Maksimir nema krov kao Astana Arena, ali Silvio Marić je dao prijedlog

VIDEO

Nakon tri poraza u nizu. malobrojni su vjerovali da Dinamo može do europskog proljeća. No, samo jedna pobjeda širom je otvorila vrata šesnaestini finala Konferencijske lige.

Pokretanje videa...

Reakcije s Dinamova izvršnog odbora 01:11

Hrvatski prvak slavio je u Astani (2-0) golovima Vidovića i Kaneka te konačno donio malo radosti svojim navijačima koji posljednjih mjeseci zajedno s klubom prolaze kroz turbulentno razdoblje. Konačno lakše diše i Sergej Jakirović kojem je sve više klizila klupa, no s dvije posljednje pobjede protiv Osijeka i Astane je pokazao naznake da ipak može preporoditi svoju momčad.

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige

Dinamo će za dva tjedna u posljednjem kolu ugostiti Ballkani na Maksimiru i izravno će odlučivati o plasmanu u šesnaestinu finala. Stadion sigurno neće biti pun zbog istočne tribine koja je zatvorena posljednje tri godine, ali vjerujemo da će navijači ispuniti stadion i bodriti svoju momčad do novog euro-proljeća. 

Dok Kazahstanci imaju krov na stadionu, na Maksimiru se i dalje svi smrzavaju 

Utakmica se u Astani igrala na minus četiri, ali srećom, Kazahstanci su za takve uvjete napravili pomični krov na svojoj velebnoj Areni. Igračima je bilo donekle toplije, osjetili su komfor kakav nude mnogi stadioni u Europi, ali uskoro se vraćaju u realnost i smrzavanje na svome oronulom Maksimiru.

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige

A ako za dva tjedna u Zagrebu temperatura bude ispod ništice, Silvio Marić je u emisiji na Areni Sport dao zanimljiv prijedlog. Mi smo, uostalom, oduvijek bili kraljevi improvizacije.

- Dinamo je bolja ekipa od Ballkanija, iako nije bilo tako u prvoj utakmici. Dinamo je favorit, a ako bude zima i mi ćemo zatvoriti krov, ali istok ha-ha. Mi samo možemo zaključati stadion. Nadam se da neće biti hladno, pozivam sve da dođu i bodre Dinamo. Veliki je uspjeh ako u Europi prođeš dalje - rekao je Marić.

Panorama Zagreba s Borongajskog nebodera

Pedantni Elvis Scoria već je provjerio prognozu. 

- Ja sam već gledao prognozu, Prognoza je dostupna samo do 13. prosinca, nema još za 14. kada se igra utakmica. No, za dan ranije piše da nema kiše u Zagrebu, bit će deset stupnjeva. Nadam se da neće biti nagla promjena.

I uoči utakmice je prokomentirao zatvoreni krov na Astana Areni.

- Gdje smo stigli, ljudi zatvaraju krov... A kada na Maksimiru padne kiša, svi su prehlađeni poslije deset dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"