Obavijesti

Sport

Komentari 63

Atalanta fulala čudo, Juventus iz sumnjivog penala do finala...

Atalanta fulala čudo, Juventus iz sumnjivog penala do finala...
3

Atalantin najbolji igrač Papu Gomez priprijetio je već u 12. minuti, ravno u Gianluigija Buffona. Isti dvojac imao je daleko veći okršaj u 66. minuti kada je Buffon neodlučno istrčao iz svog prostora te ostao ukopan

VIDEO

Juventus je izborio svoje četvrto uzastopno finale talijanskog kupa nakon što su i u uzvratu pobijedili Atalantu 1-0. Ukupno, trostruki uzastopni osvajač ovog natjecanja prošao je uz 2-0.

Strijelac je bio Miralem Pjanić iz penala u 74. minuti nakon što je Mancini prethodno srušio Matuidija. Situacija je izgledala sumnjivo i mišljenja su podijeljena oko ovog penala.

>>> Gol pogledajte OVDJE

Naš ofenzivac Mario Mandžukić ovu utakmicu igrao je kao istureni napadač jer Gonzalo Higuain nije bio dovoljno oporavljen, a u 35. minuti imao je zicer koji si je sam pripremio. Nije uspio savladati Berishu. Atalanta je, mora se priznati, ostavila bolji dojam u Torinu.

Njihov najbolji igrač Papu Gomez priprijetio je već u 12. minuti, ravno u Gianluigija Buffona. Isti dvojac imao je daleko veći okršaj u 66. minuti kada je Juventusov kapetan neodlučno istrčao iz svog prostora te ostao ukopan.

Argentinac je tukao s nekih 35 metara preko njega felšom i lopta je odsjela na stativi uz puno sreće za torinski klub.

VIDEO

Minutu kasnije uzvraća Juventus udarcem Douglasa Coste koji također završava na okviru gola i tada se igra rasplamsala do kraja što je kulminiralo penalom za prvake Italije u 75. minuti.

Dobru akciju domaćina Gianluca Mancini, stoper domaćih, zaustavlja faulom nad Blaiseom Matuidijem. Po mnogima je to bilo nešto bliže zagrljaju nego grubosti, no sudac Fabbri nije dugo razmišljao.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić bio je precizan za ubijanje svake nade gostima.

Posljednje tri sezone Juventus vlada ovim natjecanjem i sada su u pohodu na svoj 13. kup Italije u klupskoj povijesti. Čekat će rasplet uzvratne utakmice Lazija i Milana u Rimu nakon što je prvi meč završio bez golova na San Siru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana