Obavijesti

Sport

Komentari 6

Atkinson će putovati biciklom do Rusije i to punih 18 dana!

Atkinson će putovati biciklom do Rusije i to punih 18 dana!
1

Dvojica sudaca Martin Atkinson i Jon Moss napravit će nevjerojatan pothvat u sklopu jedne humanitarne grupe. Naime, oni će biciklom putovati do Rusije i to 18 dana.

VIDEO

Nakon što je Fifa objavila službeni popis sudaca za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, mnogi su ostali u šoku jer na tom popisu nije bilo niti jednog engleskog suca.

To je prvi puta da se Englezima dogodilo takvo nešto nakon punih 80 godina. Posljednji put oni nisu imali svog suca na Svjetskom prvenstvu još 1938. godine.

No, Martin Atkinson pobrinut će se da on ipak bude na tom Svjetskom prvenstvu, ali će mu put do njega biti izrazito težak. Naime, on će pod okriljem jedne humanitarne organizacije "Whistle Stop Tour" putovati do Rusije, ni manje ni više nego - biciklom.

Da, dobro ste čuli, Atkinson i njegov kolega Jon Moss će prevaliti put dug nešto više do 2700 kilometara, a trajat će sveukupno 18 dana. Krenut će od treninga kampa engleske reprezentacije u Engleskoj pa sve do trening kampa njihove reprezentacije u Rusiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom tog puta će proći kroz Francusku, Belgiju, Nizozemsku, Njemačku i Poljsku, a sve to kako bi prikupili novac u humanitarne svrhe. 

- To će biti ogroman izazov, ali to je sigurno izazov u kojem ćemo uživati. U 2016. godini smo biciklom došli do svakog stadiona u engleskoj prvoj ligi, a taj put je dug oko 1600 kilometara. Govorilo smo kako će to biti 18 dana patnje, ali će ta patnja biti vrijedna jer ćemo tako pomoći nekome - izjavio je Atkinson. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske