Obavijesti

Sport

Komentari 10

Atletico slavio, Valencia pala kod Mallorce, Real odgođen

Atletico slavio, Valencia pala kod Mallorce, Real odgođen
10

Real i Rayo Vallecano nisu odigrali susret 5. kola zbog sabotaže reflektora. Atletico Madrid odradio je uspješno susret protiv Valladolida. Slavili su Levante i Mallorca

VIDEO

Nogometaši Atletico Madrida i Levantea upisali su domaće trijumfe u sklopu 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Obje su momčadi slavile s 2-1, Levante protiv Real Sociedada, a Atletico Madrid protiv Valladolida.

Junak Levanteove pobjede, druge ovosezonske, bio je omaleni nigerijski napadač Obafemi Martins. Zabio je u 86. minuti susreta za pobjedu u svom debiju za novi klub po transferu iz Rubina. Prethodno je u igru ušao početkom drugog poluvremena.

Golom Martinsa Levante je kompletirao povratak, budući je Real Sociedad vodio od 23. minute i gola Davida Zurutuze. Na 1-1 izjednačio je u 70. minuti Jose Barkero iz jedanaesterca.

Atletico Madrid zadržao je stopostotan učinak na svom Vicente Calderonu protiv Valladolida zahvaljujući golovima Diega Godina i Radamela Falcaa iz prvog poluvremena. Treća je to pobjeda za "rojiblancose", a postignuti gol iz jedanaesterca u 45. minuti za 2-0 kolumbijskom je napadaču Falcau bio četvrti ovosezonski i 20. u isto toliko posljednjih ligaških susreta na Atleticovom travnjaku.

Počasni gol Valladolida u 55. minuti je dalekometnim udarcem nakon velike pogreške Atleticovog vratara Thibauta Courtoisa zabio Alberto Bueno. U derbiju kola Athletic Bilbao i Malaga odigrali su na San Mamesu utakmicu bez golova. 

Nakon što je najprije odgođena, utakmica Reala i Rayo Vallecana na kraju je ipak prebačena na ponedjeljak u 19.45 sati.

Primera, 5. kolo:

Mallorca - Valencia 2-0 (Casadesus 8, Arizmendi 55)

Levante - Real Sociedad 2-1 (Barkero 70-11m, Martins 86 / Zurutuza 23)

Atletico Madrid - Valladolid 2-1 (Godin 31, Falcao 45-11m / Bueno 55)

Athletic Bilbao - Malaga 0-0

Rayo Vallecano - Real Madrid (odgođeno)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti