Obavijesti

Sport

Komentari 12

ATP Bangkok: Milos Raonic izbacio Ivu Karlovića u 2. kolu

ATP Bangkok: Milos Raonic izbacio Ivu Karlovića u 2. kolu
1

Hrvatski tenisač Ivo Karlović oprostio se od ATP u Bangkoku u 2. kolu nakon što je od njega bolji bio Kanađanin crnogorskog podrijetla Milos Raonic 7-6(3), 6-4

VIDEO

Kanađanin crnogorskih korijena Milos Raonic zaustavio je hrvatskog tenisača Ivu Karlovića u 2. kolu ATP turnira iz serije 250 koji se ovoga tjedna igra u Bangkoku.

Raonic, inače treći nositelj turnira, za ravno je 90 minuta igre sa 7-6(3) i 6-4 nadigrao "Diva na Šalate", te izborio četvrtfinale i susret protiv Finca Jaarka Nieminena. Kanađanin je bio dominantan od samog početka, te je iskoristio ponuđene prilike u tie-breaku prvog i prvom gemu drugog seta.

Bez gotovo ikakvih problema su obojica tenisača držala svoj servis u prvom setu, pa je isti otišao u 13. igru. Jedino je kod 4-5 i 5-6 Karlović morao spašavati 15-30, ali to je napravio vrlo elegantno.

U tie-breaku je prvi poen na Karlovićevom servisu bio praktički ključ, s obzirom da do rezultata 6-3 nijedan tenisač nije ispuštao poen na početnom udarcu. Tada je Raonic po drugi put oduzeo poen na servisu našeg tenisača i osigurao vodstvo 1-0 u setovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To kao da je slomilo Karlovića koji je odmah u prvom gemu drugog seta ispustio svoj početni udarac i to bez osvojenog poena. Raonic je bez ikakvih problema držao svoj servis do samog kraja susreta i u konačnici slavio rezultatom 6-4.

Karlović nije izborio nijednu break-loptu u susretu, dok je Raonic realizirao jednu od tri. Kanađanin je na kraju osvojio 10 poena više (69-59) od našeg tenisača, te dobio priliku dalje se boriti za svoj treći ovosezonski naslov. Dosadašnja dva je osvojio u San Joseu i Chennaiju, dok je poražen u finalu Memphisa.

ATP Bangkok, 2. kolo:

Raonic (3) - Karlović 7-6(3), 6-4

Verdasco (5) - Young 7-5, 6-4

Simon (4) Soeda 6-4, 6-4

Monfils - Troicki (6) 7-5, 7-5

Tomic (8) - Sela 4-6, 6-3, 6-4

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi