Obavijesti

Sport

Komentari 15

ATP Indian Wells: Ivan Dodig izborio meč protiv Federera...

ATP Indian Wells: Ivan Dodig izborio meč protiv Federera...
1

Hrvatski tenisač Ivan Dodig pobijedio je Juliena Benneteaua, francuskog tenisača postavljenog za 28. nositelja na turniru, sa 6-4, 6-2 u drugom kolu Indian Wellsa...

VIDEO

Dodig je tri puta oduzimao servis suparniku. Svoj nije ispustio niti jednom. Ostvario je time uvjerljivo najbolji rezultat na prvom ATP-ovu turniru Masters 1000 kategorije u godini, na kojem nastupa tek drugi put, te nastavio solidnu formu na američkom betonu demonstriranu na proteklom turniru u Delray Beachu.

U trećem kolu čeka ga iskušenje protiv branitelja naslova i drugog nositelja, Švicarca Rogera Federera. Čast suprotstaviti se najboljemu svjetskom tenisaču u povijesti 60. igrač svijeta dosad nije imao. Federer je inače u meču drugog kola za 58 minuta nadigrao Uzbekistanca Denisa Istomina 6-2, 6-3.

Rafa se vratio na beton

Na tvrde se betonske podloge baš u kalifornijskoj pustinji odlučio vratiti Rafael Nadal. Nije Španjolac na njima igrao od 29. ožujka prošle godine. Nakon sedmomjesečne se pauze vratio ove godine na latinoameričkoj seriji zemljanih turnira. Od tri nastupa, dva je puta otišao do kraja i jednom do finala.

Trinaestu ovogodišnju pobjedu u 14. nastupu izborio je protiv 20-godišnjeg Amerikanca Ryana Harrisona rezultatom 7-6(3), 6-2. Nakon meča rekao je da se osjeća dobro.

Pobjednik turnira iz 2002. i 2003. godine, Australac Lleyton Hewitt, nakon gotovo dva i po sata borbe pobijedio je 15. nositelja, Amerikanca Johna Isnera, dok je latvijski kvalifikant Ernests Gulbis deklasirao devetog nositelja, Srbina Janka Tipsarevića, prepustivši mu svega dva gema.

ATP Indian Wells, 2. kolo:

  • Dodig – Benneteau (28) 6-4, 6-2
  • Federer (2) – Istomin 6-3, 6-2
  • Nadal (5) – Harrison 7-6(3), 6-2
  • Hewitt – Isner (15) 6-7(6), 6-3, 6-4
  • Gulbis – Tipsarević (9) 6-2, 6-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju