Sport

Komentari 22

Australac koji se kladio na nas: Idući put idem na duplo ili ništa

Australac koji se kladio na nas: Idući put idem na duplo ili ništa

Jedan Australac kladio se da će Hrvatska postati svjetski prvak, i uz to je istetovirao šahovnicu s peharom na leđima. No, on uopće ne žali zbog toga i kaže kako će 2022. ići na duplo ili ništa...

Ovo Svjetsko prvenstvo jedan mladić iz Australije imenom Jeafell Ford predvidio je pomoću svoje metode da će Hrvatska osvojiti naslov, no na kraju nažalost, njegova metoda se nije pokazala točnom. Iako je izgubio tri tisuće dolara na okladi i istetovirao pehar sa šahovnicom na leđima, Australac ne planira odustati te najavljuje da će istu okladu ponoviti i za četiri godine.

- Jako sam bio blizu osvajanja 22 tisuće dolara, to bi bilo najbolje iskustvo ikada. Ali nažalost na kraju je tužno završilo - rekao je Australac te dodao kako sljedeći Mundijal ide na duplo ili ništa.

- Mislim da sam bio u pravu. Ako nije sreće bilo ovo prvenstvo, onda će biti 2022. godine - zaključio je Jeafell te dodao kako će pojesti svoj šešir pred kamerama ako Hrvatska ni u Kataru ne osvoji "zlatnu božicu".

Podsjetimo, on je prilikom predviđanja koristio deset ping pong loptica na kojima je bio ispisan novčani iznos od 100 do 10.000 australskih dolara te čaše na kojima su pisala imena reprezentacija koje su bile prisutne u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Potom je te loptice ubacio u kantu, a čaše izmiješao te ih poslagao uza zid ne znajući koja je koja, a onda je predviđanje krenulo. Izmiješao je on sve loptice u kanti te nasumično izvukao jednu na kojoj je pisao iznos od 3000 australskih dolara što je u kunama oko 14.000.

Nakon što je izvukao ping pong lopticu bacio ju je od stol, a ona je odmah iz prvog pokušaja uletjela u čašu na kojoj je pisalo, ni više ni manje, nego Hrvatska

Mladić je tako otišao u kladionicu ogrnut hrvatskom zastavom uplatiti listić. No, kao da to nije bilo dovoljno, mladić se još i tetovirao. Naime, na leđa je istetovirao pehar išaran šahovnicom. Iznad tog pehara piše svjetski prvaci, a ispod Hrvatska 2018.

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Najčitaniji članci