Obavijesti

Sport

Komentari 2

Australci o porazu: Košarkaški bogovi ljube Španjolce u k***c

Australci o porazu: Košarkaški bogovi ljube Španjolce u k***c
6

Igrali smo tvrdo i mislio sam da smo zaslužili finale. Ovaj mi se rezultat ne čini pošten, rekao je potišteno legendarni košarkaš i trenutačni pomoćnik australskog izbornika, Luc Longley...

Legendarni košarkaš i član stručnog stožera reprezentacije Australije Luc Longley bio je vidno frustriran nakon poraza u polufinalu. Podsjetimo, košarkaši Španjolske porazili su Australiju nakon dva produžetka 95-88, a glavnog krivca za poraz Australci vide u sucima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pomoćnik izbornika Andreja Lemanisa nije krio nezadovoljstvo.

- Ovo je boljelo. Ovo je toliko j***o...Oprostite - započeo je vidno uzrujani Longley.

- Igrali smo tvrdo i mislio sam da smo zaslužili finale. Ovaj mi se rezultat ne čini pošten - rekao je, pa pojasnio:

- Po nekim smo situacijama zaslužili izgubiti, ali ne možemo sada tražiti pojedinačne krivce. 

Tiho je u svlačionici 

- Igrači su poludjeli, potišteni su. Ne znam na koga su ljuti, ne mogu vam reći, vjerojatno na sve - rekao je Luc pa dodao:

- Tišina je u svlačionici. Ovo je ekipa koja je izgubila i u Riju, osjećamo da smo sada zaslužili pobijediti. Igrali smo dovoljno dobro - smatra Longley.

Poraz na SP-u usporedio je s porazom u Riju 2016. kada ih je izbacila Srbija.

- Mislim da smo u Riju isto zaslužili pobjedu. Ne znam što da napravimo. Moramo pronaći neki oltar i prinijeti žrtvu košarkaškim bogovima, jer nas oni ne ljube u ku**c, kao što to rade Španjolcima. Slobodno objavite što sam rekao. Španjolce košarkaški bogovi ljube u ku**c svaki put kada igramo s njima - oštro je prokomentirala košarkaška legenda. 

Nije htio komentirati Andrewa Boguta, koji je suđenje poslije utakmice nazvao "je**nom sramotom".

- Nije nam to u najboljem interesu (komentirati suđenje, op.a). Imamo još jednu utakmicu pred nama i šansu osvojiti medalju. Ne vrijedi sada upirati prstima. Moramo odraditi posao - rekao je Luc. 

Basketball - FIBA World Cup - Semi Finals - Spain v Australia

Australija u nedjelju od 10 sati igra protiv Francuske utakmicu za treće mjesto, a finale je zakazano u 14 sati između Španjolske i Argentine.

Pokretanje videa ...