Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

NBA prvak Bogut i Australci stigli u Novalju na pripreme

Jučer je u Novalju, u Hrvatskoj, na pripreme stigla jedna od najboljih košarkaških reprezentacija svijeta - australska košarkaška reprezentacija 'Australian Boomers'

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Hotel Luna u Novalji jučer je ugostio vrhunsku sportsku elitu, košarkašku reprezentaciju Australije - „Australian Boomerse“ koji su u Novalju stigli u dobrom raspoloženju i s širokim osmijesima na licu. Ovu poznatu ekipu, čiji članovi Andrew Bogut i Matthew Dellavedova igraju u NBA ligi, osoblje hotela dočekalo je srdačno i poput pravih obožavatelja, ovi vrhunski sportaši odmah su se odlučili rashladiti u moru, a domaćinima iskreno priznali da ih je Jadranska obala i naše more odmah oduševilo. 

Osim u moru, uživali su i u finoj hrani te isprobali autohtonu kuhinju, a momčad šampiona idućih dana u novaljskoj sportskoj dvorani odradit će  kondicijske pripreme uoči pripremnih utakmica za Fiba Oceania Championship s reprezentacijama Litve i Slovenije. Dobrodošlicu im je poželio i gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo koji je ponosan na njihov dolazak te ističe kako Novalja kroz segmentaciju svoje turističke ponude i vrhunskim sportašima može omogućiti uvjete za njihovu pripremu i boravak. 

Direktorica marketinga i prodaje Luna hotela gđa. mr. Hedde Martine Šole, spec.oec otkrila je kako su za dolazak ekskluzivnih gostiju itekako spremni pošto su u Luna hotelu ove godine odsjele brojne visoke ličnosti i poznate osobe poput kraljevske obitelji, šeika, konzula i diplomata, jer zbog standarda izvrsnosti mogu garantirati boravak prema mjeri i najzahtjevnijih gostiju. Pri tome im iznimno pomaže sinergija s gradom i gradonačelnikom jer je za prihvat ovako ekskluzivnih sportaša potreban zajednički pristup, a sve to doprinosi turističkoj promociji destinacije. Oduševljen dolaskom reprezentacije je i vlasnik Luna hotela Neven Badurina koji je još jednom naglasio kako će hotel udovoljiti svim potrebama članova reprezentacije Australije za vrijeme priprema, kao  mjesto luksuza, privatnosti i individualnog pristupa svakom gostu.

Zahvalnost gradonačelniku Novalje Anti Dabu i Luna hotelu iskazao je menadžer reprezentacije Jonathan Grady koji od samog dolaska nije skidao osmijeh s lica i domaćinima je zadovoljno poručio kako je siguran da su baš Novalja i Luna hotel pravo mjesto za kvalitetne pripreme njegove reprezentacije za Olimpijske kvalifikacije.

Večeras će u Hotelu Luna povodom dolaska reprezentacije biti održana konferencija i prijem za medije, a u subotu 25. srpnja s početkom u 11 sati biti će održan Dan otvorenih vrata gdje će se susresti i košarku zaigrati australski šampioni i pedeset djece sportaša iz Novalje.

Naši partneri pišu
Message