Obavijesti

Sport

Komentari 0

Australka s pozivnicom izbacila finalisticu US Opena, 8. nositelj morao se povući iz Melbournea

Australka s pozivnicom izbacila finalisticu US Opena, 8. nositelj morao se povući iz Melbournea

U utorak se za iznenađenje na Australian Openu pobrinula Australka Madison Inglis, koja je na turnir ušla s pozivnicom. Ona je u 1. kolu sa 6-4, 6-2 svladala finalisticu US Opena Kanađanku Leylahu Fernandez

VIDEO

Osmi tenisač svijeta Norvežanin Casper Ruud povukao se sa Australian Opena zbog ozljede gležnja samo nekoliko sati prije susreta prvog kola, a ozljedu je zaradio na treningu.

- Prije dva dana iskrenuo sam gležanj. Pokušao sam sve da mogu zaigrati, ali zaključio sam da nisam na sto posto i da ne bih mogao igrati kako želim. Pokušao sam malo igrati jučer i danas da vidim kakav je osjećaj. Nažalost nema poboljšanja i morat ću odmarati - izjavio je u utorak Casper Ruud.

Norvežanina će u ždrijebu zamijeniti "sretni gubitnik" Rus Roman Safiullin, koji će u utorak igrati protiv Slovaka Alexa Molcana.

Izostanak Ruuda otvorit će njegovu četvrtinu ždrijeba, pa je sada favorit za ulazak u četvrtfinale 11. nositelj Talijan Jannik Sinner, a šanse da što dalje doguraju otvaraju se i Andyju Murrayju, Nikolozu Basilašviliju i Alexu De Minauru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U utorak se za iznenađenje na Australian Openu pobrinula Australka Madison Inglis, koja je na turnir ušla s pozivnicom. Ona je u 1. kolu sa 6-4, 6-2 svladala finalisticu US Opena Kanađanku Leylah Fernandez.

Tako je Fernandez treću godinu zaredom ispala u prvom kolu Grand Slam turnira u Melbourneu.  

Australian Open

Inglis je u prvom setu napravila break u sedmom gemu i to joj je bilo dovoljno da dobije prvi set sa 6-4. Australka je čvrsto držala svoj servis i u prvom setu nije dozvolila Fernandez da uopće dođe do prilike za break.

Drugi set je Inglis otvorila sa dva uzastopna breaka i vodstvom 4-0. U šestom gemu Kanađanka je imala dvije break lopte, ali ih nije iskoristila. Inglis je izdržala i na svoj servis dovršila meč. 

Za Madison Inglis, 133. igračicu na WTA listi, bila je ovo prva pobjeda u glavnom ždrijebu nekog Grand Slam turnira, i to iz petog pokušaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića