Obavijesti

Sport

Komentari 37

Australski Srbin objavio sliku iz Oluje: 'Od ničega do pobjede'

Australski Srbin objavio sliku iz Oluje: 'Od ničega do pobjede'

Od apsolutno ničega do pobjede u utakmici Svjetskog prvenstva. Predstavljam državu koja mi je dala sve. Hvala vam i nemojte prestati vjerovati u sebe, napisao je nogometaš Australije

VIDEO

Australija je na otvaranju Svjetskog prvenstva nastradala od Francuske 4-1, no u drugom krugu je popravila dojam i s minimalnih 1-0 srušila Tunis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

KATAR 2022 - Utakmica navijača Hrvatske i Kanade na FIFA Fan Festivalu u Al Bidda Parku 01:59

Strijelac odluke bio je Mitchell Duke u prvom poluvremenu čime su Australci skočili na tablici i za njih sada to izgleda znatno bolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igrala se 75. minuta kada je bivšeg igrača Lokomotive Frana Karačića, nogometaša koji je igrao za mlađe uzraste Hrvatske prije nego je odlučio nastupati za seniorsku vrstu Australije, zamijenio Miloš Degenek. Riječ je o Australcu srpskih korijena, koji je nakon pobjede objavio fotografiju iz Domovinskog rata.

- Ovo nije ratna niti politička objava. Tek ona u kojoj želim pokazati kako je život najljepša moguća stvar. Od apsolutno ničega do pobjede u utakmici Svjetskog prvenstva. Predstavljam državu koja mi je dala sve. Hvala vam i nemojte prestati vjerovati u sebe - napisao je Degenek na Twitteru.

Na fotografiji je izbjeglička kolona iz 1995. godine iz vremena vojno-redarstvene operacije "Oluja". Degenek je Srbin rođen u Kninu koji je te godine s obitelji izbjegao u Beograd gdje je živio do šeste godine prije nego su se preselili u Sydney.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI DAN PRIJE UTAKMICE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića