Obavijesti

Sport

Komentari 89

Autić skoro faulirao Sterlinga

Autić skoro faulirao Sterlinga

Uoči samog početka finala protiv Italije dogodila se humoristična situacija u kojoj je krilni napadač Engleske bio u glavnoj ulozi. Kao i u polufinalu protiv Danske kada je izborio penal

Još je svjež engleski put do finala Eura. Raheem Sterling pao je u šesnaestercu kao pokošen, a sudac Danny Makkelie pokazao na bijelu točku. Kasper Schmeichel prvo je obranio udarac Harryja Kanea, ali je engleski napadač iz popravnog gurnuo Englesku u finale, a Dansku poslao kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Tko će pobijediti na euru? 01:28

Nogometni svijet je podijeljen na one koji smatraju da je penal bio i na one koji misle da nije. Kontakta je bilo, sporno je je li bio dovoljno intenzivan za najstrožu kaznu u utakmici takvog značaja - polufinalu Eura.

Kako god, Sterling je ispao heroj i žrtveno janje u jednom, a uoči samog početka finala protiv Italije dogodila se humoristična situacija u kojoj je ponovno krilni napadač Manchester Cityja bio u glavnoj ulozi.

Becks, daj šapu: Beckham i Tom Cruise proslavili gol Engleske
Becks, daj šapu: Beckham i Tom Cruise proslavili gol Engleske

Autić na daljinski upravljač u duginim bojama mirno je gledao svoja posla i vozio loptu do centra pa se skoro zabio u Sterlinga.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Englez ga je uspio preskočiti i time izbjeći faul, a pitanje je bi li Kuipers ovoga puta svirao prekršaj. Ili možda autiću dao žuti karton?

Luke Shaw fantastičnim golom srušio rekord svih finala Eura!
Luke Shaw fantastičnim golom srušio rekord svih finala Eura!