Sport

Komentari 89

Autić skoro faulirao Sterlinga

Autić skoro faulirao Sterlinga

Uoči samog početka finala protiv Italije dogodila se humoristična situacija u kojoj je krilni napadač Engleske bio u glavnoj ulozi. Kao i u polufinalu protiv Danske kada je izborio penal

Još je svjež engleski put do finala Eura. Raheem Sterling pao je u šesnaestercu kao pokošen, a sudac Danny Makkelie pokazao na bijelu točku. Kasper Schmeichel prvo je obranio udarac Harryja Kanea, ali je engleski napadač iz popravnog gurnuo Englesku u finale, a Dansku poslao kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nogometni svijet je podijeljen na one koji smatraju da je penal bio i na one koji misle da nije. Kontakta je bilo, sporno je je li bio dovoljno intenzivan za najstrožu kaznu u utakmici takvog značaja - polufinalu Eura.

Kako god, Sterling je ispao heroj i žrtveno janje u jednom, a uoči samog početka finala protiv Italije dogodila se humoristična situacija u kojoj je ponovno krilni napadač Manchester Cityja bio u glavnoj ulozi.

Autić na daljinski upravljač u duginim bojama mirno je gledao svoja posla i vozio loptu do centra pa se skoro zabio u Sterlinga.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Englez ga je uspio preskočiti i time izbjeći faul, a pitanje je bi li Kuipers ovoga puta svirao prekršaj. Ili možda autiću dao žuti karton?

Najčitaniji članci