Obavijesti

Sport

Komentari 33

Autogolovi koji tjeraju suze na oči: Pogledajte 5 najkomičnijih

Autogolovi koji tjeraju suze na oči: Pogledajte 5 najkomičnijih
1

KAKVE MAJSTORIJE Izdvojili smo pet najkomičnijih autogolova znanih i neznanih junaka. Pobjednik je bivši igrač Hajduka Goran Rubil svojim spektakularnim autogolom protiv Lokomotive

VIDEO

Navikli smo na izbore najboljih driblinga, obrana i golova, takve liste nije teško sastaviti. No, što je s autogolovima znanih i neznanih junaka? 

Složili smo listu pet najkomičnijih autogolova, a Hrvatska, naravno, ima pobjednika. Složit ćemo se, sasvim zasluženo.

5. Sammy Ndjock

Za vrijeme prijateljske utakmice Bournemoutha i Minnesote United prethodnog ljeta, dogodilo se zaista nešto posebno, raritetno. Golman Minnesote Sammy Ndjock, inače povremeni reprezentativac Kameruna, zabio je sebi golčino i to - rukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dovoljno da uđe u našu konkurenciju pet najboljih.

- What a plonker! - rekao bi legendarni Del Boy Trotter iz slavnih Mućki.

4. Christoph Kramer

U derbiju dvije Borussije viđen je jedan od najatraktivnijih autogolova svih vremena. Njegov autor je povremeni reprezentativac Njemačke, veznjak Christoph Kramer. U dresu Mönchengladbacha opalio je jednu dugu loptu s polovice terena prema svom golmanu koji baš i nije shvatio tu ideju.

3. Chris Brass

Na utakmici engleskih niželigaša Burya i Darlingtona stanoviti Chris Brass uspio je sam sebi asistirati za autogol. Htio je izbiti loptu nogom, ali ona mu se odbila u lice te prevarila njegovog golmana. Od posljedica ovog remek djela uspio je sam sebi slomiti i nos. Kapa dolje, doktore.

2. Tomislav Piplica

U redu, izbor za prva dva mjesta pomalo je subjektivan budući da smo na njih smjestili dva dobro nam poznata lica. Tomislav Piplica naše gore je list, a njegov bizaran autogol u dresu njemačkog Energie Cottbusa obišao je svijet te itekako nasmijao nogometne fanatike.

1. Goran Rubil

Apsolutni pobjednik u svakoj mogućoj konkurenciji je Goran Rubil. Bilo je to sunčanog proljetnog dana, 30. ožujka 2010. na Maksimiru.

Srećom po nekadašnjeg nogometnog univerzalca, ovu majstoriju nije izveo protiv ljutog rivala Dinama nego u utakmici Hajduka s Lokomotivom. Što je mislio s ovom bombom vjerojatno niti on sam ne zna ni dan danas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener