Obavijesti

Sport

Komentari 4

Babić 'spustio loptu' na košarci: Dečki su bolji, igrat ćemo 2 na 2

Babić 'spustio loptu' na košarci: Dečki su bolji, igrat ćemo 2 na 2

Hrvatski boksač Alen Babić izazvao je pomutnju nedavnom objavom na Instagramu o 'pravilima ulice' na igralištu, ali sve je objasnio dan kasnije kad je 'haklao' sa spomenutim dečkima

VIDEO

'Lady Savage' se sprema. Da vidimo čiji je teren! Tako se rješavaju problemi. Nemojte slušati naslove, dečki su dobri, top, napisao je hrvatski boksač Alen 'Savage' Babić (31, 11-0) dan nakon što je zaintrigirao društvene mreže objavom o 'hijerarhiji na igralištu'.

Gotovo svi smo prošli spomenuto, odlazili s terena ili se divili majstorijama starije ekipe koja je 'haklala', a podsjetimo, Alen je jučer dao svoje viđenje stvari.

VIDEO

- Kakvo ponašanje na terenu. Da je neko drugo vrijeme i da sam ja na njihovom mjestu, ostao bih bez lopte i dobio bih par šamara od starije ekipe. Zatim bih došao kući pa bih morao lagati da sam pao, kako ne bih i doma dobio batine jer sam ih vani već ranije dobio - objasnio je Babić pa tad zaključio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Brate, to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti. Neće igrati 2 na 2 jer su predobri a nas. Neće dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo. Naravno da smo ušli i preuzeli teren.

Alen Babic v Adam Balski

Shvatio je Babić da je poruka otišla u krivom smjeru iako gotovo sigurno nije imao takve namjere kakve su shvaćene, već je htio ukazati na neka pravila ulice kojih se volimo sjetiti kad odrastemo. Poput onog da je nogomet završavao kad je vlasnik lopte morao ići kući.

- Evo nas da vidite da su dečki živi i zdravi. Jači su od mene, veći i bolji. Sad ćemo igrati 2 na 2 - poručio je kasnije hrvatski boksač.

Mnogo je puta isticao da se bori za sve 'Average Joeove', a želi nastaviti na tom putu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'
SNAŠLI SE

VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'

Andrij Lunjin (25) je jedan od dva penala nažalost obranio i našem Mateu Kovačiću (29), dok je za onaj Bernarda Silve (29) bio odlično informiran te ga je pričekao na sredini gola