Sport

Komentari 4

Babić 'spustio loptu' na košarci: Dečki su bolji, igrat ćemo 2 na 2

Babić 'spustio loptu' na košarci: Dečki su bolji, igrat ćemo 2 na 2

Hrvatski boksač Alen Babić izazvao je pomutnju nedavnom objavom na Instagramu o 'pravilima ulice' na igralištu, ali sve je objasnio dan kasnije kad je 'haklao' sa spomenutim dečkima

'Lady Savage' se sprema. Da vidimo čiji je teren! Tako se rješavaju problemi. Nemojte slušati naslove, dečki su dobri, top, napisao je hrvatski boksač Alen 'Savage' Babić (31, 11-0) dan nakon što je zaintrigirao društvene mreže objavom o 'hijerarhiji na igralištu'.

Gotovo svi smo prošli spomenuto, odlazili s terena ili se divili majstorijama starije ekipe koja je 'haklala', a podsjetimo, Alen je jučer dao svoje viđenje stvari.

- Kakvo ponašanje na terenu. Da je neko drugo vrijeme i da sam ja na njihovom mjestu, ostao bih bez lopte i dobio bih par šamara od starije ekipe. Zatim bih došao kući pa bih morao lagati da sam pao, kako ne bih i doma dobio batine jer sam ih vani već ranije dobio - objasnio je Babić pa tad zaključio:

- Brate, to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti. Neće igrati 2 na 2 jer su predobri a nas. Neće dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo. Naravno da smo ušli i preuzeli teren.

Alen Babic v Adam Balski

Shvatio je Babić da je poruka otišla u krivom smjeru iako gotovo sigurno nije imao takve namjere kakve su shvaćene, već je htio ukazati na neka pravila ulice kojih se volimo sjetiti kad odrastemo. Poput onog da je nogomet završavao kad je vlasnik lopte morao ići kući.

- Evo nas da vidite da su dečki živi i zdravi. Jači su od mene, veći i bolji. Sad ćemo igrati 2 na 2 - poručio je kasnije hrvatski boksač.

Mnogo je puta isticao da se bori za sve 'Average Joeove', a želi nastaviti na tom putu.

Najčitaniji članci