Obavijesti

Sport

Komentari 11

Babo i Šiši standardno solidni! San Antonio razbio Nuggetse

Babo i Šiši standardno solidni! San Antonio razbio Nuggetse
1

Bogdanovć i Šarić bili su standardno dvoznamenkasti. 'Babo' je u 31 minuti zabio 16 poena te dodao 5 skokova i 2 asistencije. 'Šiši' je dobio 20 minuta, učinak: 12 poena, 2 skoka i 3 asistencije

VIDEO

Na NBA parkete jučer su istrčala dvojica hrvatskih košarkaša - Bojan Bogdanović sa Pacersima i Dario Šarić s Timberwolvesima. 'Babina' Indiana je pobijedila u Atlanti, 'Šišijeva' Minnesota u posjeti D-Rosea Chicagu sušila Bullse, a Dragan Bender nije dobio minutažu u pobjedi Phoenixa u kod Orlanda u produžetku.

I Bogdanovć i Šarić bili su standardno dvoznamenkasti. Indiana je kod Hawksa sve riješila u trećoj četvrtini, Bogdanović je u 31 minutu zabio 16 poena te dodao 5 skokova i 2 asistencije. Učinak na 'Babinoj' NBA-razini, a bilo bi još i bolje da ga jučer nije malo 'izdala' trica (1/6, 17%).

'Šišijeva' Minnesota gostovala je kod slabašnih Bullsa. Wolvese su do lagane i uvjerljive pobjede predvodili domaći dečko Derrick Rose sa 24 poena i 8 asistencija. K.A.Towns sa po 20 poena i skokova. Šarić je dobio 20 minuta na parketu i obol pobjedi Minnesote dao sa 12 poena, 2 skoka i 3 asistencije.

NBA: Minnesota Timberwolves at Oklahoma City Thunder

Pobjedu večeri ostvario je San Antonio srušivši Denver na svom parketu sa 30 poena DeRozana. Time su Nuggetsi pali na drugo mjesto Zapada, a Spursi dohvatili play-off poziciju ispred Sacramenta i Memphisa.

Dallas je unatoč sjajnom učinku Pelikana Anthonya Davisa (32-18-2) pobijedio New Orleans i to opet predvođen slovenskim tinejdžerom Lukom Dončićem kojem je jedan skok nedostajao za triple-double (21-9-10). Fenomenalnom Dončiću to je peti double-double sezone, a u samo finišu je veteranski mirno zabio tri slobodna bacanja. Dončić je - zajamčeni rookie godine.

Noćas na parket idu Mario Hezonja sa svojim Knicksima kod Antetokounmpa i senzacionalno razigrani Ivica Zubac sa LA Lakersima koji bez ozlijeđenog LeBrona igraju u Sacramentu.

Rezultati:

Detroit Pistons - Washington Wizards 106:95
Orlando Magic - Phoenix Suns 120:122 (Bender nije igrao)
Atlanta Hawks - Indiana Pacers 121:129 (Bogdanović 31' 16-5-2)
Brooklyn Nets - Charlotte Hornets 134:132
Miami Heat - Toronto Raptors 104:106
Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves 94:119 (Šarić 20' 12-2-3)
Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers 95:87
Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans 122:119
San Antonio Spurs - Denver Nuggets 111:103
Los Angeles Clippers - Sacramento Kings 127:118

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling