Obavijesti

Sport

Komentari 5

Babo najbolji u najvećoj pobjedi Jazzera, Zubac sjajan u reketu!

Babo najbolji u najvećoj pobjedi Jazzera, Zubac sjajan u reketu!

Utah Jazz pobijedio je Sacramento Kingse 154-105 i srušio klupski rekord po broju koševa. Odličan je bio Bojan Bogdanović koji je zabio 24 poena. Dario Šarić propustio i treću utakmicu za redom

VIDEO

Nije bilo ozlijeđenih Donovana Mitchella i Mikea Conleyja, ali zato je odgovornost preuzeo naš Bojan Bogdanović u najvećoj pobjedi u povijesti Utah Jazza! Jazzeri su slavili protiv Sacramento Kingsa (154-105) zabivši najviše koševa u klupskoj povijesti, a nakon nešto lošijih partija u prethodnim utakmicama, Babo je napokon namjestio ruku.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 02:35

Hrvatski reprezentativac je zabio 24 koša za 29 minuta igru uz četiri asistencije, tri skoka i jednu blokadu. Šut mu je bio na 7/16, a pogodio je jednu tricu iz pet pokušaja. No zato je fantastičan bio iz slobodnih bacanja, pogodio je devet od deset. 

NBA: Utah Jazz at Sacramento Kings

Nije bilo dva ponajbolja igrača Conleyja i Mitchella, ali unatoč tome, napad Jazzera je bio briljantan. Pogodili su čak 24 trice te imali skoro dvostruko više skokova (47-24). Utah je prekinula niz od dva poraza zaredom te i dalje drži prvi mjesto na Zapadu (45-17).

Veseli dakako i jako dobra partija Bojana Bogdanovića koji se ove sezone još traži. Jazzeri itekako trebaju njegovu prošlosezonsku formu kada je bio najbolji igrač momčadi uz Donovana Mitchella. Fali mu kontinuitet, jednu utakmicu odigra sjajno, kao danas, a u sljedećih nekoliko ruka opet ne sluša. Očito mu još nije sve sjelo na svoje mjesto nakon operacije desnog zgloba koju je imao prošle godine. Nadamo se da će uskoro.

Kod Utaha je Clarkson zabio 23, a Holmes i Hield 18 za Kingse.

Dario Šarić propustio je treću utakmicu u nizu, a njegov Phoenix slavio je protiv Clippersa (109-101) i puše za vratom prvoplasiranim Jazzerima na Zapadu.

NBA: Los Angeles Clippers at Phoenix Suns

 

U izostanku Darija, drugi Hrvat bio je u prvom planu. Ivica Zubac bio je sjajan, zabio je 14 koševa uz šut sedam od devet, a uhvatio je i sedam skokova uz tri asistencije. Bio je fantastičan i u obrani gdje je zaustavio Deandrea Aytona, ali što to vrijedi kada su Chris Paul i Devin Booker bili raspoloženi. Paul je utrpao 28 koševa uz 10 asistencija, a Booker je zabio 21. Inače, Sunsi su ovom pobjedom osigurali play-off nakon čak 11 godina izbivanja.

Kod Clippersa je Paul George nije mogao sam, zabio je 25.

Ostali rezultati:

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic             104:109
Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks                 127:83
Washington Wizards - Los Angeles Lakers     116:107
Boston Celtics - Charlotte Hornets                  120:111
New York Knicks - Chicago Bulls                     113:94
Miami Heat - San Antonio Spurs                     116:111
Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers     109:130
Denver Nuggets - New Orleans Pelicans       114:112

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići