Obavijesti

Sport

Komentari 23

Bogdanoviću ni hrvački zahvati nisu pomogli, LeBron zabio 46

Bogdanoviću ni hrvački zahvati nisu pomogli, LeBron zabio 46
1

Košarkaši Clevelanda uspjeli su pobijediti Bogdanovićevu Indianu, čime su u seriji na četiri pobjede izjednačili na 1-1. Fantastičan u redovima Cavsa bio je LeBron James koji je postigao 46 koševa...

VIDEO

Bogdanovićevi Pacersi nisu uspjeli još jednom iznenaditi Cavalierse na njihovom terenu. Cavaliersi su izjednačili na 1-1 u seriji na četiri pobjede pobjedom 100-96. Nakon uraganskog početka Cavsa, Indiana nije uspjela doći k sebi i stići zaostatak iako su cijelo vrijeme bili blizu.

Presudila je vrlo brza igra Clevelanda na čelu s fantastičnim LeBronom koji je postigao 46 koševa uz sjajan šut 17 od 24, uz to je uhvatio 12 skokova i podijelio 5 asistencija. James je prošlu utakmicu ušao pasivnije i više mu je plan bio razigravati suigrače. No, čim je preuzeo odgovornost, odmah se vidi razlika u igri Cavsa koji jednostavno ne mogu bez LeBrona.

Bojan Bogdanović nije bio na razini prethodne utakmice, ofenzivno i defenzivno. Postigao je osam koševa uz 4 asistencije i 3 skoka dok u obrani jednostavno nije mogao protiv raspoloženog Jamesa koji igra najproduktivniju sezonu u karijeri. Čak je Babo pokušao i nedozvoljenim načinom zaustaviti sjajnog LeBrona, no ni to mu nije pomoglo. 

Najbolji u redovima Pacersa bio je Victor Oladipo postigavši 22 poena dok Ante Žižić nije ulazio u igru kod Clevelanda. Nakon dvije utakmice u Clevelandu, sada se serija seli u Indianu.

Košarkaši Utah Jazza uspjeli su doći do velike pobjede i do velikog breaka u Oklahomi (102-95), poravnavši na 1-1 u seriji na četiri pobjede. Fantastičnu utakmicu je odigrao Donovan Mitchell postigavši 28 koševa, a posebno dobar je bio u zadnjoj četvrtini u kojoj je zabio 13 i vodio Utah do bitne pobjede.

Ovakvom predstavom, Mitchell je sada definitivno pokazao zašto je jedan od glavnih kandidata za najboljeg rookieja godine gdje mu je najveća konkurencija Ben Simmons iz Philadelphije. Velika podrška Mitchellu bio je Španjolac Ricky Rubio koji je postigao 22 poena uz 9 asistencija i 7 skokova.

Najbolji u redovima Oklahome bio je Russell Westbrook sa 19 koševa, 13 asistencija i 9 skokova. No, opet je dosta lošu šutersku utakmicu odigrala trojka Anthony, George i Westbrook. Oni su zajedno uzeli čak  58 lopti, od kojih je samo 19 završilo u košu. Serija se sada seli u Utah. 

Houston Rocketsi su još jednom demonstrirali kojom lakoćom pobjeđuju ove sezone, iako je njihov najbolji igrač James Harden odigrao dosta lošu utakmicu. Došli su do lake pobjede protiv Minnesote (102-82), čime su stigli do vodstva 2-0.

Rocketse su do pobjede predvodili Chris Paul s 27 koševa i 8 asistencija te Gerald Green koji je postigao 21 poen. Goste je predvodio srpski reprezentativac Nemanja Bjelica koji je postigao 16 koševa uz 8 skokova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka