Obavijesti

Sport

Komentari 9

Badelj iz izolacije: Nisi poseban jer nemaš koronu, ostani doma

Badelj iz izolacije: Nisi poseban jer nemaš koronu, ostani doma
1

Treba samo slijediti upute koje su jednostavne. Kad si klinac i kad ti mama kaže da sjedneš i da zagriješ dupe jer moraš naučiti nekaj... Tako i sada trebaš ostati doma i ne izlaziti, poručio je Milan Badelj iz izolacije

VIDEO

Milan Badelj nalazi se u izolaciji u Firenci. Cijela Italija je "u opsadnom stanju" nakon što je talijanska vlada proglasila stanje najvećeg stupnja pripravnosti u borbi protiv korona virusa. Serie A je odgođena i igrači se nalaze u kućnim karantenama.

Pokretanje videa...

video vijesti 15-03 01:13

Badelj se iz Firence javio videopozivom za RTL (video).

- OK smo kao familija, tu su supruga, punica i mali. Izolirani smo u stanu jer je u našoj ekipi bilo par pozitivnih slučajeva - rekao je veznjak Fiorentine i hrvatske reprezentacije pa nastavio:

- Koliko znam, osim njih koji su bili testirani i koji su bili pozitivni, nitko drugi se nije testirao jer nitko nije bio dovoljno loše. Svi smo u izolaciji, pokušava se liječiti ono što se nije uspjelo spriječiti.

Ima li razloga za brigu?

- Ne mogu reći da sam zabrinut jer smrtnost je u postotku stvarno niska. Situacija je konfuzna i nezgodna jer si izoliran i jer koronu treba shvatiti ozbiljno. Jako je zarazna.

Kako ubiti vrijeme, što se radi u izolaciji?

- Gledam filmove, igramo se s klincem, naučili smo nešto novo skuhati i nacrtati. Pronalazimo neke nove sitne radosti.

Kako Talijani gledaju na cijelu situaciju?

- Talijani nisu klonuli duhom. Oni su vedre osobe i ne vole biti zatvoreni pa iskorištavaju svaku priliku da izađu makar na terasu i podignu moral.

Nema niti okupljanja reprezentacije, u utorak bi trebala biti objavljena odluka o Europskom prvenstvu.

- Ako odluka bude donesena u utorak, očekujem da će se Euro pomaknuti. Sad hoće li se naći neka varijanta da se odigra krajem godine u zimskoj pauzi ili će biti prolongirano skroz do kraja iduće sezone, to ne znam. To mogu nagađati.

Poruka iz karantene ljudima u Hrvatskoj?

- Ništa, treba samo slijediti upute koje su jednostavne. Kad si klinac i kad ti mama kaže da sjedneš i da zagriješ dupe jer moraš naučiti nekaj... Tako i sada trebaš ostati doma i ne izlaziti. Niti misliti da si ti poseban zato kaj je trenutno nemaš i misliš da je ne možeš dobiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica