Obavijesti

Sport

Komentari 16

Badelj srušio Schalke: Miki je zabio i okrunio sjajan nastup

Badelj srušio Schalke: Miki je zabio i okrunio sjajan nastup
1

Milan Badelj odigrao je sjajnu utakmicu za HSV. U 3-1 pobjedi protiv Schalkea Miki je asistirao za prvi gol te zabio iz penala za konačnih 3-1 u 90. minuti utakmice...

VIDEO

HSV je na svojoj Imtech Areni pobijedio Schalke 3-1 u 14. kolu njemačke nogometne lige, a veliki obol pobjedi domaće momčadi dao je hrvatski igrač Milan Badelj. 

Zabio je nekadašnji Dinamov veznjak svoj prvi gol za HSV. Precizan je bio Badelj iz penala u 90. minuti utakmice. Miki je poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu te proslavio svoj prvi gol u dresu hamburške momčadi.

Cijeli je susret Badelj odigrao odlično, povezivao je redove HSV-a, a stigao je i asistirati za za prvi gol. Penal u 90. stigao je kao nagrada za odličnu predstavu i tri važna boda.

Borussia kiksala

Aktualni prvaci Njemačke, nogometaši Borussije remizirali su na svom terenu protiv Fortune Düsseldorf (1-1). Bio je to jubilarni 150. put da Jürgen Klopp vodi momčad Borussije. Jubilej koji neće pamtiti po dobrome jer Borussia je prosula dva boda.

Domaći su poveli, no igra je bila daleko od dobre. Kazna je stigla u drugom dijelu. Ivan Perišić ušao je u igru u 75. minuti utakmice.

Bundesliga, 14. kolo:

Borussia (D) - Fortuna Düsseldorf 1-1 (Blaszczykowski 43 / Kruse 78)

HSV - Schalke 3-1 (Beister 52, Rudnevs 65, Badelj 90+2 / Huntelaar 80)

Hannover - Greuther Fürth 2-0 (Diouf 5, Eggimann 69)

Eintracht - Mainz 1-3 (Szalai 55-ag / Ivanschitz 18, Parker 42, Noveski 52)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju