Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Bahat je i bezobrazan, neće se tako ponašati prema meni...'

'Bahat je i bezobrazan, neće se tako ponašati prema meni...'
1

Nije ovo meni bio životni cilj da budem sedmi. Meni je cilj da budem na postolju, da pobjeđujem svjetske kupove. Ovo je tek jedna sitnica koju sam napravio, rekao je Filip Zubčić...

VIDEO

Filip Zubčić je ove sezone apsolutno fantastičan. Bio je drugi u Adelbodenu u veleslalomu što mu je bilo prvo postolje u karijeri, a bio je još i triput među TOP deset u veleslalomu. Godinama smo znali da je specijalist u toj disciplini, a ove sezone je pokazao da se može nositi s konkurencijom i u slalomu. Bio je u Leviju 16., a u Adelbodenu i Wengenu je bio 18.

Pokretanje videa...

01:31

U Švicarskoj je briljirao u slalomu, ali je imao i jednu neugodnost. Naime, verbalno se sukobio s jednim od najboljih skijaša današnjice Henrikom Kristoffersenom. 

Zagreb: Hrvatski skijaši u prvoj vožnji muškog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

Skijaši su pregledavali stazu uoči druge vožnje, a onda je na Filipa naletio Norvežanin koji mu je u bahatom stilu rekao: Nalaziš se na usranoj stazi.

Naravno, naš Zubčić mu nije ostao dužan.

Alpine Skiing - Giant Slalom

- Taj je dečko dosta bezobrazan i bahat. Meni užasno na živce takvi ljudi koji misle da su iznad svih ostalih. Ja mu sigurno neću tolerirati da bude prema meni bezobrazan. Na tom ogledu staze svatko ima jednako pravo, a to što je on možda vrhunski skijaš ne daje mu pravo da maltretira ljude oko sebe - rekao je Zubčić za Novu TV.

Nastavio je o puno vedrijim temama, a to je o svome cilju u sljedećem dijelu sezone.

- Nije ovo meni bio životni cilj da budem sedmi. Meni je cilj da budem na postolju, da pobjeđujem svjetske kupove. Ovo je tek jedna sitnica koju sam napravio.  Meni je uvijek bio cilj u veleslalomu uzeti taj mali kristalni globus. I uvijek mi je kao malom veleslalom bio najdraži i na kraju sam uspio u veleslalomu prvo uzeti to postolje. Vidim da se u veleslalomu mogu boriti u vrhu i idemo vidjeti koliko daleko mogu doći - kazao je Zubčić.

ALPINE SKIING - FIS WC Adelboden

Za njega nema previše odmora, skijaši se već nalaze u Kitzbühelu, a Filip će u nedjelju voziti slalom i loviti još jedan solidan plasman u toj disciplini. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom