Sport

Komentari 15

Balakov i Kaiserslautern ruše mnoge negativne rekorde...

Balakov i Kaiserslautern ruše mnoge negativne rekorde...

Bugarin Krasimir Balakov nije napravio ništa. Čak štoviše, Balakov još nije osvojio niti jedan bod. Vodio je momčad tijekom pet utakmica i svih pet uspio je izgubiti

Sve je očiglednije da će nogometaši Kaiserslauterna na kraju ove sezone ispasti u drugu ligu. Na posljednjem su mjestu ljestvice Bundeslige sa devet bodova do spasa...

No, dok se devet bodova i može nadoknaditi, ama baš nikakvo povjerenje ne ulijeva forma Kaiserslauterna koja je - katastrofalna. Ima ta momčad šest poraza u nizu, u Bundesligi nije pobijedila 21 utakmicu zaredom, a u zadnjih devet utakmica momčad je zabila samo tri pogotka.

Samo je jedna momčad u povijesti Bundeslige imala duži niz bez pobjede od Kaiserslauterna. U pitanju je Tasmania iz Berlina, koja je u sezoni 1965/66 bila 31 utakmicu bez pobjede.

Za trenera je nedavno došao Bugarin Krasimir Balakov iz splitskog Hajduka da promijeni situaciju, no nije napravio ništa. Čak štoviše, Balakov još nije osvojio niti jedan bod. Vodio je momčad tijekom pet utakmica i svih pet je izgubio.

Inače, dosad je šest trenera u povijesti Bundeslige startalo sa šest uvodnih poraza. To je ujedno neslavni rekord, ali je itekako ugrožen od strane Balakova.

- Želim kod igrača vidjeti glad za pobjedom, ali oni mi to ne pokazuju. U pet utakmica nismo pokazali pobjednički žar - rekao je Balakov.

Najčitaniji članci