Obavijesti

Sport

Komentari 27

'Ako ne bude pravog pristupa, neka nam ode i cijela momčad'

'Ako ne bude pravog pristupa, neka nam ode i cijela momčad'
1

Dok sam ja ovdje, igrači koji nose dres Hajduka moraju na svakoj utakmici ostaviti srce i ginuti na terenu, pa makar i protiv juniora, rekao je trener Hajduka Balakov...

VIDEO

Trener Hajduka Krasimir Balakov uoči gostovanja na Šubićevcu ne može računati na Jamesa, Miličevića, Vejića i Brkljaču, te Maloču koji ima kartone. Upitan je i Inoha, tako da bi mogao biti pozvan još jedan junior, vjerojatno Ivan Elez.

- Situacija je takva kakva je, sami ste protiv Zagreba vidjeli da nije bitno tko igra, nego da igrači moraju imati profesionalni pristup. Svi igrači su članovi Hajdukove familije i moraju pokazati da to zaslužuju biti.

Hajduk očekuju tri utakmice u devet dana, najprije Šibenik, potom Kup ogled sa Zagrebom i na koncu Zadar.

- Svaka utakmica ima svoju važnost, želimo pobijediti u sve tri.

Šibenčani najavljuju štrajk, baš kao što su igrači Karlovca uoči gostovanja Hajduka štrajkali.

- Neću to komentirati, moji igrači moraju imati profesionalni pristup u svakoj utakmici. Dok sam ja ovdje, igrači koji nose dres Hajduka moraju na svakoj utakmici ostaviti srce i ginuti na terenu, pa makar i protiv juniora ili kadeta Šibenika. Baš kao što su to radili na utakmici protiv Zagreba. Možeš izgubiti utakmicu, ali samo ako te protivnik nadigra, ne zato jer nisi dao sve od sebe.

Balakov smatra kako je utakmica u Šibeniku jednako važna kao i uzvratni ogled Kupa u Zagrebu.

- Možda nam je važnija utakmica u srijedu zbog rezultata, no ako ne pobijedimo u Šibeniku, vi ćete prvi razvaliti atmosferu uoči Zagreba - tvrdi Balakov, koji je zadovoljan reakcijom svlačionice nakon što je potjerao trojicu igrača.

No on to ne smatra selekcijom, koja će uslijediti tek nakon završetka polusezone.

- Njih trojicu sam izbacio, jer sam smatrao kako nemaju budućnosti u Hajduku. Oni imaju svoju kvalitetu i status. A selekcija će biti kad završi prvenstvo, kad analiziramo. Uvijek ima igrača koji odlaze i dolaze, to je normalan proces. Ako ne bude profesionalnog pristupa može otići i cijela momčad.

Hajduk po prvi put pod Balakovom neće u karantenu.

- Igrači su svjesni da u devet dana imaju tri utakmice i kako se moraju ponašati. Neću ih kontrolirati, nisam ja ni detektiv, ni policajac, ni tata, ni mama. Potpisali su profesionalne ugovore, moraju znati što i kad smiju napraviti. Mladi igrači imaju vremena za sve, samo trebaju znati kad da to naprave. Ako ih ja moram paziti i kontrolirati, onda nisu za Hajduk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana